Pokoli izomlázra keményen rá kell eddzeni?
3 napja járok kondiba és mostanra lett elég durva izomlázam.
A kezemet se tudom felemelni,na jó de de csak nehezen :))
Nem lesz baj abból ha ilyen fájdalomra ráeddzek 2-3 napos pihenő után ?
És mindenképp tartsak edzések között egy napos szünetet?
LOL :D
de ezt a szerelmi bánatra értjük! tönkre tetted magad a szerelemmel. na, én is érzelmes voltam mielőtt összetört a szívem. de ha tényleg összetörsz (nem biztos hogy ez most a legnagyobb) akkor új emberként térsz újra magadhoz. vagy új halottként, kinek hogy. én az utóbbit érzem.
1. kis súlyokkal nem edzünk, mert tök fölösleges. ugyan úgy izomlázad lesz, de azon kívül hogy most bedurrantod az izmaid (és most nagyobb) nem ad elég stimulációt.
2. pihenteeeeesd.
3. mifa.sz? 50-et húzódzkodtál? rendesen? mi tegnap edzésen jó ha felét megcsináltuk, és kellett volna 1 óra hogy 50szer felhúzzam magam! ugyan mi mást is csináltunk közben.. na ez azért nem semmi!
50-szer?
gondolom fekvenyomásból is 50-et nyomtál
itt a probléma!
5X 10-db -ot csináltam szabályosan,de csak 90 fokig engedtem le,amúgy régebben lazán ment a teljes leengedett
Van itthon húzóckodó rudam az mindig is ment mert minden nap megcsináltam vagy 50-100 db-ot.
Csak egy időre abbahagytam és most újrakezdtem mindent .
Nem nyomtam fekve ,meg nem erősködtem 20 kilos egykezes súlyzókkal
8 kilóssal kezdtem
pedig ha 50-szer felhúzod magad, akár már 20 kilóval is bűvészkedhetnél.
na mindegy, izom erőben azért ott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!