Iszonyatos izomlázra gyors és hatásos gyógyír?
Vasárnap voltam először konditeremben (body + cardio). Kicsit izomlázam lett, gondoltam elmegyek tegnap is hogy kicsit rádolgozzak. De végül tegnap kicsit (nagyon :)) túlzásba vittem a làbra dolgozást és éjszaka màr alig tudtam mozogni az ágyban, ma meg minden lépés kínszenvedés...úgy megyek mint aki besz.rt :)
Valaki valami hatásos gyógymód? Lóbalzsammal kenem. Köszi :)
22/N
Köszönöm a válaszokat! :)
A mai edzést kihagytam, holnap megyek, megpróbálok futógépen kicsit sétálni majd. Meg inkább csinálok mást...aztán csak elmúlik majd lassan... :)
Eh
és a párod nem mondta hogy a body picit más mint a többi sport? :D
Érdeklődj utánna mert nagyon fontos az izmok megfelelő regenerációja, simán túl lehet eddzeni magad és ha begyullad 1-2hónapra az rosszab mint egy kis izomláz. Meg egyébként is fokozatosság elve.
Köszi neked is! :)
De-de mondta, de hát nem gondoltam...első nap után nem volt semmi, de másnap mentem és ááá...utána nap kegyetlen volt. :) De bekentük Activan krémmel és másnapra semmi bajom nem volt. Mondjuk még párom is rácsodálkozott, hogy milyen durva volt a combom. Belül volt bedurranva, de úgy meg volt dagadva, hogy azt mondta ilyet még ő se látott. :D Viccesen néztem ki, mintha egy fél-fél almát odatettem volna a bőröm alá. :D
Aztán a személyi edző mondta, hogy Aspirin Plus C is jó rá. De azóta se jött elő, pedig azóta már nagyobb súlyokkal csinálom meg többet meg ilyenek. Fokozatosan növelem. :) Csak hát ugye elsőre gondolom mégis sok volt, ha edzés közbe nem is tűnt annak. Egyébként iszok edzések előtt L-Carnitine-t, az meg jó ilyenekre is. Regenerálja az izmokat, de mondjuk én zsírégetés miatt iszom. Na mindegy, lényeg, hogy most már semmi baj, hozzászoktam biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!