Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnap megyek az első edzésre,...

Holnap megyek az első edzésre, ti izgultatok?

Figyelt kérdés

Holnap megyek megnézni a helyet és ki is próbálom akkor,de nagyon félek és izgulok,hogy az ottani lányok milyenek lesznek és kiközösítenek-e..Mert nagyon félénk vagyok a suliban se nagyon vesznek észre és félek hogy az edzésnél is így lesz:/

Mellesleg a barátom elkísér és előtte kell majd ott csinálnom mindent.De ez is rettentően zavar,mert eddig csak olyanok mondott nekem,hogy béna vagyok,nem nekem való ez a sport,félős és nem fog menni,sírni fogok.. És nagyon félek hogy az edzésen béna leszek és látni fogja..Mert én ügyes szeretnék lenni:/

Hogyan próbáljak ellazulni és barátkozni?

2012. jan. 3. 20:35
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

nem azért írtam mert bejön,mert van barátom amúgy(ő is kopasz) :D csak nem tudom ennyi kopaszt egy helyen nem láttam még:D

amúgy az,hogy a fiúk nem beszélnek csak vicc volt:)

olvasd vissza a többi írást:D

2012. jan. 7. 11:24
 52/52 anonim ***** válasza:

Azt,h a fiúk nem beszélnek,a szociopaták találták ki,akik képtelenek egymással és másokkal kommunikálni,Aczél pedig ezzel poénkodik.De sztem ők is meg szokták vitatni a technikák helyes kivitelezését,meg az olyan dolgokat,amikről még a férfiak is beszélnek.Pl. ki-hány csajjal,milyen pózban dugott,stb.......ezeket a témákat mi sem kerüljük,de akkür szoktak jönni a lányok,h 'kihasználjátok szegényeket,csak azért mert buták és hiszékenyek',megh 'én a helyetekben összeszégyellném magam'.Múltkor haverom kijavította:'Ki a fast érdekel,h buták és/vagy hiszékenyek?Felőlem lehet pszihológus doktorival,csak jól nézzen ki.Az agykurkászokat úgysem lehet átbasni......'.Mire másik haver:'De MEGbasni igen....LoL'......

Hát igen....elég szexisták.

2012. jan. 7. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!