Holnap megyek az első edzésre, ti izgultatok?
Holnap megyek megnézni a helyet és ki is próbálom akkor,de nagyon félek és izgulok,hogy az ottani lányok milyenek lesznek és kiközösítenek-e..Mert nagyon félénk vagyok a suliban se nagyon vesznek észre és félek hogy az edzésnél is így lesz:/
Mellesleg a barátom elkísér és előtte kell majd ott csinálnom mindent.De ez is rettentően zavar,mert eddig csak olyanok mondott nekem,hogy béna vagyok,nem nekem való ez a sport,félős és nem fog menni,sírni fogok.. És nagyon félek hogy az edzésen béna leszek és látni fogja..Mert én ügyes szeretnék lenni:/
Hogyan próbáljak ellazulni és barátkozni?
haha :D
nem kell köszi:)
amúgy tök jó 20/15 kopasz:d
nem amúgy :D
azt akartam írni hogy 20/15 fiú kopasz :D
Mi szokyunk beszélni.Állandóan a l.nyokat szopatjuk.......de nem úúgy..xD..Csak kicsit húzzuk meg felspannoljuk őket edzés előtt,h nagyobb legyen a bizonyítási kényszer.Mondjuk a múltkor ez visszafelé sült el,mert a 4 csaj összefogott és széjjeloltottak mindenkit,szal ezzel vigyázni kell....de most mi 25-en is összefogunk és.......fuuuhuuuhuuuu.......:DD
Az írásomban semminemű szexuális utalás nem mutatkozik meg,minden szót a hétköznapi jelentésében kell értelmezni...
még mindig nem értem "20/15 fiú kopasz :D" <-- ezt
de azt hiszem öreg és fáradt leszek már ehhez már örökre.
Carbon, ti szoktatok beszélni? már ne haragudj, de pedig igazi férfiak nem beszélnek, nem tudtad? :D
jajj máár az edzésen 20/15 fiú kopasz naa:D:D
szerintem Carbon csak viccelődött.már miért beszélnének?O.o elvégre fiúk xd
majd én fordítok! 20 fiúból 15 fiú kopasz és ez bejön a kérdezőnek:D
carbon:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!