Holnap megyek az első edzésre, ti izgultatok?
Holnap megyek megnézni a helyet és ki is próbálom akkor,de nagyon félek és izgulok,hogy az ottani lányok milyenek lesznek és kiközösítenek-e..Mert nagyon félénk vagyok a suliban se nagyon vesznek észre és félek hogy az edzésnél is így lesz:/
Mellesleg a barátom elkísér és előtte kell majd ott csinálnom mindent.De ez is rettentően zavar,mert eddig csak olyanok mondott nekem,hogy béna vagyok,nem nekem való ez a sport,félős és nem fog menni,sírni fogok.. És nagyon félek hogy az edzésen béna leszek és látni fogja..Mert én ügyes szeretnék lenni:/
Hogyan próbáljak ellazulni és barátkozni?
köszönöm mindenki válaszát:)) Nagyon kedvesek vagytok!
Amúgy dilisnyuszi én is azt a képet akartam belinkelni hogy már így nézel-e ki csak féltem,hogy bántásnak veszed:D
Amúgy meg volt az első edzés,nagyon élveztem.:) De valószínűleg ez az utolsó:(
miért?
csak nem verted agyon az ellenfelet?
de!:DD
na jó nem:d
a barátom miatt:/
mesélj, mi volt a barátoddal.
sokkal szívesebben olvasnám ezt, mint zöldségek gyümölcsök módosított légterű tárolási körülményeit, úgy hogy kérlek.
Hát a kérdező barátját tényleg ki kéne ütni:D
Amúgy meg tök jó lenne boxolni tudni,mert sosem lehet tudni mikor kell a tudás:) örsön van boxolási lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!