Holnap megyek az első edzésre, ti izgultatok?
Holnap megyek megnézni a helyet és ki is próbálom akkor,de nagyon félek és izgulok,hogy az ottani lányok milyenek lesznek és kiközösítenek-e..Mert nagyon félénk vagyok a suliban se nagyon vesznek észre és félek hogy az edzésnél is így lesz:/
Mellesleg a barátom elkísér és előtte kell majd ott csinálnom mindent.De ez is rettentően zavar,mert eddig csak olyanok mondott nekem,hogy béna vagyok,nem nekem való ez a sport,félős és nem fog menni,sírni fogok.. És nagyon félek hogy az edzésen béna leszek és látni fogja..Mert én ügyes szeretnék lenni:/
Hogyan próbáljak ellazulni és barátkozni?
5 sort írtál plusz a kérdés és sikerült elkerülnöd hogy tudjuk hogy milyen edzésre mész.
gratulálok hozzá,biztos sűrűn játszod a fekete-fehér-igen-nemet
:)
szóval miről is van szó?
persze, mindenki izgul az elején :)
milyen edzés?:)
első, új leszel, légy nyitott, lazulj el, és érezd jól magadat akkor leszel a legjobb :)
Szerintem ne félj!Amikkor 2 éve elkezdtem jégkorongozni akkor én is izgultam (csak mondjuk az osztályba én vagyok a legvadabb[nem verekedős csak egyáltalán nem visszahúzódó])
a pasidnak meg mond meg, hogy most ne jöjjön majd később.
köszönöm szépen mindenkinek:)
Remélem jól fog menni és a többi lány is barátkozó lesz!:)
Nagyon szépen köszönöm,jól esik hogy valakiktől végre jót is hallok:) és amúgy zöld kéz ment mindenhova.
dilisnyuszi te mit sportolsz? te is boxolsz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!