Holnap megyek az első edzésre, ti izgultatok?
Holnap megyek megnézni a helyet és ki is próbálom akkor,de nagyon félek és izgulok,hogy az ottani lányok milyenek lesznek és kiközösítenek-e..Mert nagyon félénk vagyok a suliban se nagyon vesznek észre és félek hogy az edzésnél is így lesz:/
Mellesleg a barátom elkísér és előtte kell majd ott csinálnom mindent.De ez is rettentően zavar,mert eddig csak olyanok mondott nekem,hogy béna vagyok,nem nekem való ez a sport,félős és nem fog menni,sírni fogok.. És nagyon félek hogy az edzésen béna leszek és látni fogja..Mert én ügyes szeretnék lenni:/
Hogyan próbáljak ellazulni és barátkozni?
sziasztok:D
hát ez hosszú történet de szomorú voltam és nem tudtam senkinek se elmondani a bajom és kiírtam kérdésbe még tegnap.. belinkelem
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
hát kb ennyi :/ de ma még megyek utolsó edzésre:)
nem baj :D
lényeg hogy tudom hogy szeret a barátom csak hát ilyen:S
és nagyon boldog vagyok ma is voltam edzeni és olyan szupii:)
hát.. érdekesen szeret.
nem emlékszem, írtad hogy fiatal vagy? mert mondjuk "idősebb" korban, amikor az ember már komolyan tervez, akkor nem biztos hogy olyan embert kell választania maga mellé, aki először is "szétb.assza a fejét", másrészt beleszól olyan magánügybe, mint hogy mit edzel. csak gondolj bele, mi van, ha kitalálja, hogy járj csadorba..?
a nők tisztelete nem azért fontos, mert egyenértékűek (a fa.szt, ezeknek a mozgalmaknak is sok idióta következménye let..) hanem mert hosszú távon az a családmodell egészségesebb, ahol igazi tisztelet van a felnőttek között! így kevésbé lesz lelkibeteg, alkoholista stb. stb. az ember. gondoltam megjegyzem.
amúgy küldd el a párod mail címét, nem vagyok boxoló, de harcművészként csak tudok írni neki valamit, hogy elfogadja hogy sportolsz. meg sokkal érdekesebb ez, mint amiből vizsgázni fogok.
igen fiatal vagyok 16 éves :)
amúgy azért nem szeretné ha járnék mert 20 fiú van és én egyedül lány..és hát eléggé féltékeny típus.én ezt meg is értem én is rettentően féltékeny lennék ha beállna 20 lány közé akik jól néznek ki..azzal a különbséggel hogy én nem így viselkednék.és érettebben kezelném a dolgokat.tudom hogy nagyon ronda dolgokat mond rám,rosszul is esik de ismerem és tudom hogy szeret.én is szoktam úgy viselkedni néha ami eléggé durva..mondjuk ő hozza ki belőlem az ilyenjeivel de akkor is elkezdem ütni ököllel a vállát és olyan mintha ilyen rám jönne az 5perc úgy kell lefogni és lenyugtatni.. na mindegy lényeg a lényeg hogy ő sem tökéletes és én sem:)
de most nagyon boldog vagyok mert nagyon tetszik az edzés és ma jött egy új lány:)))))) fülig ér a szám:D
és köszönöm hogy írsz:)
/elkezdem ütni ököllel a vállát és olyan mintha ilyen rám jönne az 5perc úgy kell lefogni és lenyugtatni/
hát ezért nem akarja hogy boxolj mert egyszer hülyére vered a szerencsétlent,ő meg nem tudna ellene tenni semmit mert erősebb lennél és kiütnéd.
fél a későbbi családon belüli erőszakodtól.
:)
lehet hogy tényleg ennyi :D
dirtboy nagyon adja ma is! :DD
viszont egyet így látatlanban elmondok, nem fognak megdugni box edzésen. biztos vannak tré emberek, de az nem igaz, hogy egy csapatra való ilyen összejön edzőstül :D
persze egész biztos.:DD
(ő mindig erősebb marad nálam:) )
amúgy én ezt tudom meg hát alapból nem vagyok egy szépség és a új lány meg sokkal szebb nálam szóval szerintem sem fenyeget semmi veszél ilyen térenxD
de amúgy mikor ma megérkeztem ott ült 4-5 fiú és leültem én is. és nem tudom még sosem voltam ennyi fiú között de nagyon uncsi ti nem szoktatok beszélni?:DD vagy csak ők ilyenek voltak?xd
mi nem szoktunk beszélni.
amúgy ezért mondtam, dobd át a párod mail címét, és leírnám neki, hogy nem fog rádmászni 20 boxoló kan, legfeljebb 2-3..
hah! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!