Mennyi idő kigyúrni magad egy nyeszlett izomzatból egy teljesen bombasztikus kockahasú testig, ha az edzés nagyon intenzív, sok természetes fehérjés étrenddel? (mesterséges fehérjék és szteroidok nélkül)
Nem írja elő senki, és semmi.
Aki nem szereti a hazáját, az árva marad világ életében, és soha nem fogja megtapasztalni a hazaszeretet szépségét. Ez a te bajod. Viszont siránkozni az országról, és gyalázni azt, az már mások baja is. Én leszarom, hogy te senkiházivá degradálod magad, amíg ezt nem hirdeted fennhangon. Valahogy úgy van ez, mint a b.zikkal...
Így is többet kaptál a hazádtól, minthogy azt valaha viszonozhatnád. A lényeddé vált, amikor megtanultál beszélni, és kitörölhetetlen belőled; gondolataid, és ezzel a tudatod is magyar. Ezt nem felejtheti el senki.
Nem kell sajnálnod boldog ember vagyok,én sem szeretnék összeveszni ilyesmin,csak az energiáimat inkább hasznosabb...számomra hasznosabb dologra fordítom az ezen való gondolkodás helyett. Nem vagyunk egyformák,nem ítélek el senkit ,csak nem értek egyet.
A b.zikkal meg én is úgy vagyok...csak csendben b.ziskodjanak :)
mi is volt az alap téma, szteroidok a tömegnövelő készítményekben?
mert ezzel kapcsolatban még lehet objektív vizsgálatokat végezni, ellenben a hazafisággal.
vagy nem itt volt ez a téma? akkor sorry.
Nem kapcsolódik a témához,de nagyon jót mosolyogtam a téma kifejtésén :D
100%-ban hasznos hozzászólás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!