Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő kigyúrni magad egy...

Mennyi idő kigyúrni magad egy nyeszlett izomzatból egy teljesen bombasztikus kockahasú testig, ha az edzés nagyon intenzív, sok természetes fehérjés étrenddel? (mesterséges fehérjék és szteroidok nélkül)

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 17:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
utolsó,ki írja elő hogy egy tetves környéket szeretni kell mert ide születtem????? bele van nevelve az emberekbe ez a baromság..
2012. jan. 16. 21:56
 42/49 anonim ***** válasza:

Nem írja elő senki, és semmi.

Aki nem szereti a hazáját, az árva marad világ életében, és soha nem fogja megtapasztalni a hazaszeretet szépségét. Ez a te bajod. Viszont siránkozni az országról, és gyalázni azt, az már mások baja is. Én leszarom, hogy te senkiházivá degradálod magad, amíg ezt nem hirdeted fennhangon. Valahogy úgy van ez, mint a b.zikkal...

Így is többet kaptál a hazádtól, minthogy azt valaha viszonozhatnád. A lényeddé vált, amikor megtanultál beszélni, és kitörölhetetlen belőled; gondolataid, és ezzel a tudatod is magyar. Ezt nem felejtheti el senki.

2012. jan. 16. 22:49
 43/49 anonim ***** válasza:
Én nem siránkozom,hanem szégyenlem ezt a sz@rdombot! Szeretni a családodat kell nem ezt a fostalicskát,amitől LÓF@SZT SE KAPTAM,CSAK ELVESZ!
2012. jan. 16. 23:17
 44/49 anonim ***** válasza:
Senkiháziság sem a hazaszereteten múlik....rohadtul nem tudom megérteni ezt a demagóg hazafi szöveget.
2012. jan. 16. 23:27
 45/49 anonim ***** válasza:
Akkor sajnállak. (komolyan, nem bántás nélkül!)
2012. jan. 16. 23:28
 46/49 anonim ***** válasza:

Nem kell sajnálnod boldog ember vagyok,én sem szeretnék összeveszni ilyesmin,csak az energiáimat inkább hasznosabb...számomra hasznosabb dologra fordítom az ezen való gondolkodás helyett. Nem vagyunk egyformák,nem ítélek el senkit ,csak nem értek egyet.

A b.zikkal meg én is úgy vagyok...csak csendben b.ziskodjanak :)

2012. jan. 16. 23:39
 47/49 anonim ***** válasza:

mi is volt az alap téma, szteroidok a tömegnövelő készítményekben?

mert ezzel kapcsolatban még lehet objektív vizsgálatokat végezni, ellenben a hazafisággal.

vagy nem itt volt ez a téma? akkor sorry.

2012. jan. 16. 23:58
 48/49 anonim válasza:

Nem kapcsolódik a témához,de nagyon jót mosolyogtam a téma kifejtésén :D

100%-ban hasznos hozzászólás:D

2012. jan. 17. 15:23
 49/49 anonim ***** válasza:
Jókat nevettem a kérdező válaszain :DDD mint egy 5 éves kislány annyit tud a témáról :D jobb is ha kimegy külföldre innen ide nem kell ilyen hülye :DDDD
2013. máj. 17. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!