Mennyi idő kigyúrni magad egy nyeszlett izomzatból egy teljesen bombasztikus kockahasú testig, ha az edzés nagyon intenzív, sok természetes fehérjés étrenddel? (mesterséges fehérjék és szteroidok nélkül)
Nyilván megérné a gyártóknak beletenni a drága szteroidot és még kockáztatni azt is, hogy ezeket bevizsgál(hat)ják.
Ráadásul mit és mennyit tennének bele? Aki 8 kanállal eszik belőle egy nap az akkor szerinted 8-szor annyi tesztót kajálna be, mint aki 1 kanállal? Kicsit durva lenne nem?
Akkor elég sok hatalmas ember lenne pusztán a proteinnel.
Kicsit gondolkozz már, mielőtt ilyeneket leírsz!
Aha. De akkor - mivel ugye te egy orvosit taposó egyén vagy - mutass már légyszíves nekem egy olyan statisztikát vagy tanulmányt, amiben a világon töbmillió étrendkiegészítőt használó bodys között kimutatható máj- és veseelégtelenséget, illetve merevedési zavarokat elmeznek!
Egész egyszerűen nincs ráció az állításaidban.
Tudod egyáltalán mit jelent az hogy esszenciális aminósav?
Mérnök úr, túl sok van már belőletek :D Annyi mérnököt képeznek meg már van jelenleg is hogy tényleg meg lehetne rekeszteni a Dunát a sok mérnök teste által
hagyjátok már rá,vegyétek már észre hogy bármit írtok valamit kifogás,válasza akkor is lesz.
minek ilyen emberen segíteni akin nem lehet,sőt meg sem érdemli.
csináljon az ilyet amit akar,válaszoljatok olyannak aki meg is érdemli.
Tisztában vagyok vele. Én próbáltam normálisan válaszolni, de úgysem hiszel a válaszolóknak, így nincs értelme a vitának.
Azért megnézném, hogy eszel meg 10 kg gombát, hogy biztosítsd a fehérjét, aminek a fele sem tudna felszívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!