Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő kigyúrni magad egy...

Mennyi idő kigyúrni magad egy nyeszlett izomzatból egy teljesen bombasztikus kockahasú testig, ha az edzés nagyon intenzív, sok természetes fehérjés étrenddel? (mesterséges fehérjék és szteroidok nélkül)

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 17:41
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván megérné a gyártóknak beletenni a drága szteroidot és még kockáztatni azt is, hogy ezeket bevizsgál(hat)ják.

Ráadásul mit és mennyit tennének bele? Aki 8 kanállal eszik belőle egy nap az akkor szerinted 8-szor annyi tesztót kajálna be, mint aki 1 kanállal? Kicsit durva lenne nem?

Akkor elég sok hatalmas ember lenne pusztán a proteinnel.

Kicsit gondolkozz már, mielőtt ilyeneket leírsz!

2012. jan. 3. 18:07
 12/49 escrogar ***** válasza:
Hagyjátok, csináljon amit akar, ha ennyire nem értelmes.
2012. jan. 3. 18:09
 13/49 A kérdező kommentje:
ÁNTSZ nagyon korrupt egyrészt, másrészt a szteroidot előállítani pár fillér, az más kérdés mennyiért árulják és mennyiért veszik. Ez olyan mint egy 20 ezer forintos ruha. Maga a textil ér 50-100 forintot, és te mennyiért veszed meg, az a nem mind1
2012. jan. 3. 18:13
 14/49 Zakathol ***** válasza:
100%

Aha. De akkor - mivel ugye te egy orvosit taposó egyén vagy - mutass már légyszíves nekem egy olyan statisztikát vagy tanulmányt, amiben a világon töbmillió étrendkiegészítőt használó bodys között kimutatható máj- és veseelégtelenséget, illetve merevedési zavarokat elmeznek!

Egész egyszerűen nincs ráció az állításaidban.

2012. jan. 3. 18:23
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu kérdés, nyilván tudta, hogy erre sokan ugranak majd. :)
2012. jan. 3. 18:31
 16/49 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamukérdés, tényleg bele akarok vágni csak nem akarok szteroidokat bevinni. Amúgy volt aki írta, hogy a gomba fehérjéjét nem tudjuk emészteni. Nos, kedves biokémia professzor, a gombában több esszenciális aminosav is van. Eddig nem tudtad, mostmár tudod :)
2012. jan. 3. 19:43
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam azt is. Egyébként élelmiszermérnök vagyok és azt nem írtam, hogy nincs benne aminosav, hanem azt, hogy nem tudod hasznosítani. Amúgy is 2 % a gomba fehérje tartalma, az nem valami sok.:)
2012. jan. 3. 19:49
 18/49 A kérdező kommentje:

Tudod egyáltalán mit jelent az hogy esszenciális aminósav?

Mérnök úr, túl sok van már belőletek :D Annyi mérnököt képeznek meg már van jelenleg is hogy tényleg meg lehetne rekeszteni a Dunát a sok mérnök teste által

2012. jan. 3. 19:57
 19/49 anonim válasza:
100%

hagyjátok már rá,vegyétek már észre hogy bármit írtok valamit kifogás,válasza akkor is lesz.

minek ilyen emberen segíteni akin nem lehet,sőt meg sem érdemli.

csináljon az ilyet amit akar,válaszoljatok olyannak aki meg is érdemli.

2012. jan. 3. 20:03
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok vele. Én próbáltam normálisan válaszolni, de úgysem hiszel a válaszolóknak, így nincs értelme a vitának.

Azért megnézném, hogy eszel meg 10 kg gombát, hogy biztosítsd a fehérjét, aminek a fele sem tudna felszívódni.

2012. jan. 3. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!