Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő kigyúrni magad egy...

Mennyi idő kigyúrni magad egy nyeszlett izomzatból egy teljesen bombasztikus kockahasú testig, ha az edzés nagyon intenzív, sok természetes fehérjés étrenddel? (mesterséges fehérjék és szteroidok nélkül)

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 17:41
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Nem akartalak sértegetni bocs, vannak jó mérnökök, de annyi rengeteg retardált, gyanta agy, másodfokú egyenletet megoldani nemtudó egyént ismerek aki mérnöki címet szerzett mostanság az ország egyik egyetemén, hogy fúú.
2012. jan. 3. 20:12
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond. Igyál turmixot! :)
2012. jan. 3. 20:22
 23/49 lee12 ***** válasza:
100%
majd 30 év múlva beszéljétek meg:D vagy a turmixosok lesznek kigyúrtak vagy hormonbetegek:D
2012. jan. 3. 20:28
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, hogy én már 26 éve iszok proteint és mégis túléltem.:)
2012. jan. 3. 20:31
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

mit olvastam? :D szteroid a protein porban?

mi a sz.ar ez? :D összeesküvés elméletek? a VIktorék voltak, én ezt is tudom ők tették bele! pfujj! mocskos koxost akarnak csinálni minden naturálból!

2012. jan. 3. 21:01
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

mark86

Mi a gheci??? A kedvenc kérdezőtípusom!

Ha a kretén orvosok 1%-át a Dunába lőnék a jégvágó hajó augusztusban is zátonyra futna.... Nem szégyenled magad te ökör? Korrupcióról meg ne is beszéljünk ...

Vegyél fehérjeport,étkezz rendesen és ne ugass hülyeségeket...arra ráérsz ha majd praktizálsz. :D

2012. jan. 3. 22:12
 27/49 A kérdező kommentje:
mégha megadják is a fizetésemelést az orvosoknak akkor is hülye lennék maradni annyiért :D
2012. jan. 3. 23:30
 28/49 A kérdező kommentje:
Na meg nem csak hogy 10szer annyi pénzt kapsz nyugaton orvosként, hanem kellő tiszteletet is, amit az előttem lévő kommenternél nem tapasztaltam. Sztem csak a legszarabb orvosok maradnak ebben a bóvliországban szarakodni.
2012. jan. 3. 23:38
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

talán nincs is akkora szükség rájuk..

elvégre 1. Márkból is a rossz tapasztalat szólt, lehet valamivel ő is boldogabb lenne ha egy orvos intelligensebben viselkedett volna, vagy nem lett volna.

2. a legtöbb ember saját maga juttatja magát orvoshoz, meg kéne nézni egy keleti társadalmat, mennyire betegek mondjuk Kínában. bár ott is "modernizálódnak". mégis 6x többet tudnak egészség megőrzésről mint itt.. egészségesen tartott emberekkel pedig sokkal ritkábban van szükség orvosra, valóban lehetne úgy alakítani a dolgokat, hogy kevesebb orvosra lenne szükség, közben jobb egészségi színvonal mellett.

2012. jan. 4. 00:05
 30/49 A kérdező kommentje:
-.-" Te fantasztikus szakértő. A keleti orvoslás sokkal régebb óta fejlődik és más elvekből indul ki, mégis Kínába 80-90%-ban az egészségügyben a nyugati orvoslást alkalmazzák.
2012. jan. 4. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!