Mennyi idő kigyúrni magad egy nyeszlett izomzatból egy teljesen bombasztikus kockahasú testig, ha az edzés nagyon intenzív, sok természetes fehérjés étrenddel? (mesterséges fehérjék és szteroidok nélkül)
mit olvastam? :D szteroid a protein porban?
mi a sz.ar ez? :D összeesküvés elméletek? a VIktorék voltak, én ezt is tudom ők tették bele! pfujj! mocskos koxost akarnak csinálni minden naturálból!
mark86
Mi a gheci??? A kedvenc kérdezőtípusom!
Ha a kretén orvosok 1%-át a Dunába lőnék a jégvágó hajó augusztusban is zátonyra futna.... Nem szégyenled magad te ökör? Korrupcióról meg ne is beszéljünk ...
Vegyél fehérjeport,étkezz rendesen és ne ugass hülyeségeket...arra ráérsz ha majd praktizálsz. :D
talán nincs is akkora szükség rájuk..
elvégre 1. Márkból is a rossz tapasztalat szólt, lehet valamivel ő is boldogabb lenne ha egy orvos intelligensebben viselkedett volna, vagy nem lett volna.
2. a legtöbb ember saját maga juttatja magát orvoshoz, meg kéne nézni egy keleti társadalmat, mennyire betegek mondjuk Kínában. bár ott is "modernizálódnak". mégis 6x többet tudnak egészség megőrzésről mint itt.. egészségesen tartott emberekkel pedig sokkal ritkábban van szükség orvosra, valóban lehetne úgy alakítani a dolgokat, hogy kevesebb orvosra lenne szükség, közben jobb egészségi színvonal mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!