Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boksz vagy judo?

Bourne kérdése:

Boksz vagy judo?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 16:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
mindkettő, főleg ha MMA-zni akarsz
2012. jan. 2. 17:37
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Box.Ott legalább ütni megtanulsz.És most gondolj bele.Mivan,akár utcán,akár ringben vagy,és nem tudsz ütni se???Kivéve,ha ringben grappling vagy judo szabályrendszerben indulsz.A Judo-t felejtsd el.Az 1 játék.
2012. jan. 2. 17:43
 3/22 anonim ***** válasza:
Boksz. Ha meg akarsz tanulni verekedni, először az ökölharcot kell megtanulni, akárki akármit mond. Az önvédelem tanulás ott kezdődik, hogy le tudsz védeni egy horgot, felütést, egyenest, csapottat, ez az alap. Pont. Ha már ezt JÓL megtanultad, akkor már elmehetsz valami harcművészetet tanulni. Mert ha nem tudod a fent említett támadásokat kivédeni, akkor a kést sem fogod.(Bár, mondjuk kés ellen el kell futni a francba.)
2012. jan. 2. 17:51
 4/22 anonim ***** válasza:
Box mert az sokkal jobb :)
2012. jan. 2. 18:27
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
2012. jan. 2. 18:38
 6/22 anonim válasza:
boksz
2012. jan. 2. 18:41
 7/22 lee12 ***** válasza:

amelyik edzés jobb a környékeden mivel ha szar az eedző akkor megtanulni se fogsz akármilyen jó a sport

és igen vannak olyan helyek ahol pocsék box edzés folyik:S tapasztalat

2012. jan. 2. 19:33
 8/22 anonim ***** válasza:

de most öszintén mi a jobb ? hogy ütni tudsz amit fent elítettek vagy ha eltudod hárítani az ütést?a judo az abszolut önvédelem néz meg egy Steven Segal os filmet abba igaz hogy Aikido van de az hasonlít a legjobban a Judo ra

http://www.youtube.com/watch?v=JTmmMidDRUY

saját tapasztalatból mondom apám Judozot míg én Karate és elég nehéz megütni mivel egyböl a földön kötök ki

Az hogy neked mejk lenne jobb az az alkatodtól is füg meg attól is hogy te mit is akarsz csinálni.

a legegyszerübb az lene ha kipróbálnád mind2 sportot és amelyk a legjobban tettszik azt csinálod! :D

2012. jan. 2. 21:15
 9/22 anonim ***** válasza:

Ezt most komolyan gondolod, hogy egy béna filmből vett részlettel példálódzol?

Karatéval pedig nem csoda, hogy nem tudod megütni apádat, a karatésok kéztechnikája 0. Tudom, hiszen én is csináltam egy ideig, és később is többször sparringoltam velük.

Amúgy ha két kisebbségi meg akar verni mit csinálsz? Lecsavarod mindkettőt, vagy földreviszed az egyiket,míg a másik azt csinál veled, amit akar? Utcán ütni kell, és utána azonnal futni.

2012. jan. 3. 18:01
 10/22 anonim ***** válasza:
*példálózol
2012. jan. 3. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!