Boksz vagy judo?
amelyik edzés jobb a környékeden mivel ha szar az eedző akkor megtanulni se fogsz akármilyen jó a sport
és igen vannak olyan helyek ahol pocsék box edzés folyik:S tapasztalat
de most öszintén mi a jobb ? hogy ütni tudsz amit fent elítettek vagy ha eltudod hárítani az ütést?a judo az abszolut önvédelem néz meg egy Steven Segal os filmet abba igaz hogy Aikido van de az hasonlít a legjobban a Judo ra
http://www.youtube.com/watch?v=JTmmMidDRUY
saját tapasztalatból mondom apám Judozot míg én Karate és elég nehéz megütni mivel egyböl a földön kötök ki
Az hogy neked mejk lenne jobb az az alkatodtól is füg meg attól is hogy te mit is akarsz csinálni.
a legegyszerübb az lene ha kipróbálnád mind2 sportot és amelyk a legjobban tettszik azt csinálod! :D
Ezt most komolyan gondolod, hogy egy béna filmből vett részlettel példálódzol?
Karatéval pedig nem csoda, hogy nem tudod megütni apádat, a karatésok kéztechnikája 0. Tudom, hiszen én is csináltam egy ideig, és később is többször sparringoltam velük.
Amúgy ha két kisebbségi meg akar verni mit csinálsz? Lecsavarod mindkettőt, vagy földreviszed az egyiket,míg a másik azt csinál veled, amit akar? Utcán ütni kell, és utána azonnal futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!