Box közbe egy erős ütés következtébe erősen megszédültem és nem tudtam folytatni a küzdelmet sem. Ennek már lassan 4 hónapja. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Koponya CT nem mutatott ki elváltozást. Azóta mégsem okés a fejem gondolkodás közbe furcsa érzet és elég érdekes fájdalomnak nem nevezhető kellemetlen érzések vannak benne. Volt már másnak hasonlója? Mennyi idő alatt jött rendbe? Mi a teendő? Komoly válaszokat kérnék2011. dec. 15. 14:43
1/7 anonim válasza:
Hát,CT már volt,tehát azt nem javasolnék,MR-t esetleg,de azt csak akkor szabad,ha semmi fém(kanül,stb.) nincs műtétileg behelyezve a fejedbe.Máskülönben majdnem 100%,hogy belehalsz az MR-be.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi fém a fejembe. Mr-t hol csinálnak? mer pl sportkórházba azt mondták hogy ők ott nem tudnak....
2011. dec. 15. 14:55
3/7 anonim válasza:
orvos mit mondott?
egyébként hol csinálnak.. elmész az orvosodhoz, és megbeszélitek :)
4/7 A kérdező kommentje:
ct után orvos azt mondta hogy semmi baj nincs fejem kiheveri majd.. de edzőm mondta hogy a ct nem elég részletes vizsgálat
2011. dec. 15. 17:13
5/7 anonim válasza:
azért 4 hónap alatt egy komoly agyrázkódás is helyrejön általában,vagy ha nem,akkor kimutatható a dolog.
és ja,egy mr nem ártana.
viszont ha csak úgy elmész az nagyon drága.
az ingyenes módszer.
háziorvos-beutaló ideggyógyászatra-ideggyógyász,neurológus rendesen megvizsgál és elküld mr-re.
mondjuk írtad ezt a furcsa gondolatok dolgot,erre is reagálnék.
vannak olyanok,akiket lelkileg nagyon megvisel egy komolyabb verés edzésen és akár maradandó lelki sérült is lehet tőle.
ritka,de egyszer kétszer láttam ilyet is,ezt sem zárnám ki.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem érzem hogy megviselt volna vertek már meg máskor is. A bunyót folytatnám szívesen nem érzek emiatt félelmet már ha így érted. Neurológus volt már egyenlőre nem küldtek még mri-re.
2011. dec. 22. 14:20
7/7 anonim válasza:
Amikor mozogni kezdesz vagy felállsz, akkor érzed ezt az érzést, vagy csak amikor ülsz és gondolkozol? Nekem volt ilyesmim (elég szerény a leirás) kb, ott maradandó belső fül károsodásom volt és ha futottam vagy valami akkor az egyensújszervem befuccsolt és azonnal heves "szédülésérzésem" (ha lehet igy hivni) volt. meg kellet támaszkodnom ha nem akartram elesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!