Miért nem fogyok a futástól?
Nem hogy nem fogyok,de inkább hízok.Pedig vettem már pulzusmérő órát,hogy megfelelő intervallumban legyen a pulzusom.5-6 km-t szoktam futni,kocogni.
Mit csinálok rosszul??? :(
ma 10:46 szerinted az alakformálás miből áll?
izomnöveléssel és szálkásítással lehet formálni,persze nem egy időben.
én 15 év útán tavaly először kardióztam a tömegnövelés után eddig nem vitt rá a lélek h fussak!!!
a diétám abból ált h elgytam anapi egy tábla csokit és heti 2-3 alkalommal 3-4 km t futottam a szokásos súlyzós edzés mellett, az eredmény...mindenféle kiegészítő nélkül versenyforma az ismerőseim mondták h miért nem indulok már el vmi versenyen 110 kg ról 90 ment le a súlyom 2 hónap alatt, a vállam meg a bicepszem is olyan eres lett mint egy anatómiai vázlat!!
jah ..és ezután úgy felpörgött az anyagcserém h a 10 kilót alig tudtam visszapakolni de az már nagyon jó formában mutatott rajtam!!
Ahogy dirtboy írta az elején, nem jó az étrend. Ezt össze kell állítani normálisan, számold ki a fehérje, ch és kalóriaszükségleted és iktass be minimum saját testsúlyos edzéseket is, ilyenkor nem elég a "próbálok egészségesen étkezni".
itt egy alap, ki kell számolni a mennyiségeket és majd lehet rajta variálgatni:
1. zabpehely
2. tojás
3. fehér husi + rizs
4. fehér husi + zöldség
5. megint
6. sovány túró + lenmagolaj
ezt pedig olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!