Miért nem fogyok a futástól?
Nem hogy nem fogyok,de inkább hízok.Pedig vettem már pulzusmérő órát,hogy megfelelő intervallumban legyen a pulzusom.5-6 km-t szoktam futni,kocogni.
Mit csinálok rosszul??? :(
étrended is van hozzá vagy csak futsz?
ha sok a kalória beviteled akkor hiába futsz nem fogsz fogyni.
Hát próbálok egészségesen étkezni.
Kenyeret max. reggelihez,édesség,cukor nem (jó,most karácsonykor ettem sütit,de a fogyás előtte sem ment)
Neked esetleg van valami speciális étrended?
Megköszönném:)
Szia
Üdv!
Nekem is volt hasonló problémám, 120 kiló voltam, most 90 vagyok!
Én úgy csináltam, hogy naponta 4-szer eszek, mindig nagyjából ugyanabban az időpontban (08, 12, 16, 20), és mindig csak egy keveset (azért nem koplalok)!
Mellette pedig úgy futottam, hogy 100 méter futás, 50 méter gyaloglás, aztán megint 100 méter futás!
Nekem elég jól bevált nagyjából 4 hónap alatt adtam le azt a 30 kilót, azóta 1 év telt el, futni nem szoktam már, csak az étrendet tartom!
nincs neked való étrendem mert én tömegnövelek de sebaj neten van sok étrend a lényeg hogy kevesebb kalóriát vigyél be mint amennyit elégetsz és akkor lesz fogyás.
ajánlott ilyenkor magas 3g/tskg protein bevitel az izom védelmére plusz saját testsúlyos gyakorlatok is az aerob mellé.
Neked gratulálok,nagyon ügyes vagy!!!
Én is sok mindent próbáltam,eddig nem sok sikerrel.
Megpróbálom.
Köszi!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!