A futástól honnan fogyok?
igen,lány vagyok.
köszi,amint jobb idő lesz,neki is kezdek.
ha két naponta futok,az úgy hatásos,vagy inkább naponta?
Bocsánat, nem láttam, hogy még kérdeztél... én sok helyen utánaolvastam, és arra jutottam, hogy kezdésnek a legjobb a minden második napon futás, illetve a heti 3x. Ha később jobban belellendülsz, akkor lehet több is.
Tanács: Fontos a jó cipő, és ha van lehetőséged, akkor inkább fűvön fuss. Egyébként lehet már futni, én újévi fogadalomként kezdtem, s azóta is heti 3x futok. Igaz -10° -ban és alatta elég kellemetlen, de ki lehet bírni, csak az öltözködés a fontos.
értem.köszi mindenkinek!
és a hidegbe hogy öltözöl?rétegesen?
Igen, természetesen több vékony réteget ajánlok, vannak elvileg különleges ruhadarabok, amik elvezetik a testről az izzadtságot, ez több szempontból is jó lehet, de őszintén szólva, én még nem próbáltam, nincs róla tapasztalatom...
Sapka, kesztű is fontos, úgy +5-10°-ig utána sztem felesleges, bár én utána is használni szoktam, mert a homlokomról nagyon izzadok, és a basebal sapka, is nagyon jól összeszedi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!