Magas, vékony srác vagyok. Hiába gyúrok, vállam nincs. Mit csináljak h legyen? Mire erősítsek?
Figyelt kérdés
188cm magas és 75 kiló vagyok.
fekve 60kilót nyomok, és 30kilóval bicepszezek. de egyáltalán nem látszik meg a magasságom miatt. mit tegyek, h látszódjon?
18as fiú
2009. máj. 19. 18:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem először az optimális táplálkozásra kellene öszpontosítani, ami hasznos alapmasszát biztosíthatna az izom növekedéséhez. Ahoz h növekedést érj el természetes módon, valamivel mindíg több táplálékot kell bevinned, mint amire a szervezetednek szüksége van. Ha nem edzőterembe jársz, ahol tudnál tanácsot kérni, akkor szerezned kellene 1 jó testépítő könyvet.
3/6 anonim válasza:
"Ússz, ne gyúrj"
Te meg inkább hallgass, ne írj!
Ezzel a magasságal elég sokat kell letenned az asztalra mire látszani fog. Egyél a testépítéshez megfelelően, edzz, és egy idő múlva látszani fog az eredmény.
4/6 anonim válasza:
Vagy próbáld ki a kajakot te is, én is most elkezdtem, mert énis hiába szenvedtem eddig a gyúrással nem nagyon lett vállam, kajaktól remélem majd lesz, persze hosszú idő de legalább jó sport
5/6 anonim válasza:
Jó a kajak is, meg a kondi is.
2-4 év kell hogy normálisan meglátsszon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!