Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itthoni edzés terv?

Itthoni edzés terv?

Figyelt kérdés
kéne valami edzés terv itthonra meg vmi étrend amitöl szedek fel néhány kilót..16 éves fiú vagyok és van egy 17 éves barátnőm és elég kellemetlen hogy a barátnőm nagyon szép nagyon szexi én meg tökre nyurga vagyok és cink nagyon:S légyszi segitsetek
2011. dec. 21. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Természetesen maximálisan egyetértek azzal, hogy az izomtömeg növelésének leghatékonyabb módja a nehéz rúdsúlyzóval való edzés alapgyakorlatokkal. Ez a sporttudomány mai állása szerint vitathatatlan tény. Ellenben hosszabb távon saját testsúlyos edzéssel is jelentős tömegnövekedés érhető el, viszont ennek üteme a súlyzós edzés anabolikus hatásánál kisebb.

Tehát természetesen a lehető leggyorsabb és legnagyobb izmosításhoz súlyzós edzés javallott, de a tisztán saját testsúllyal végzett erőgyakorlatok rendszeres végzése is izmot nevel. Hogy a legkézenfekvőbb példát mondjam: Nézzük csak meg a tornászokat!

2011. dec. 22. 22:56
 12/14 dirtboy ***** válasza:

ez attól függ hogy mit értünk izmos emberen,én spec a tornászokat abszolút nem tartom semmire.

ha nagy izomtömeg kell nélkülözhetetlen a súlyzós edzés,a testsúlyod kb. állandó,nagyon lassan növekszik és akkor sem annyira nagy mértékben hogy képes legyen a test úgy reagálni rá hogy izomállógépesék mellet mérete is nőjön.

a jó táplálkozás kevés ha nincs meg a kellő terhelés.

a testépítők is nem azért nyomnak /fekve/ 180-200kilókkal hogy hátha lesérülnek és rá megy a karrierjük hanem azért mert már odáig jutottak,mert már az kell hogy tudjanak fejlődni.

pedig tudni illik hogy nekik nem számít a súly,ha nőnének 100kilótól is akkor csak 100al nyomnának, de nem nőnek.

kell a nagyobb terhelés,nem elég a saját testsúly ha igazán jó izomtömeggel akarsz rendelkezni.

de mondom ez a komoly izom mennyiség relatív,ami neked komolynak számít azt lehet el lehet vele érni de amire én mondom hogy komoly izomtömeg azt tuti nem.

2011. dec. 23. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Dirtboy, amennyiben a professzionális szinten testépítéssel foglalkozók testkompozícióját tekinted ideálisnak, természetesen igazad van. De egy átlagos férfi nem törekszik olyan célokra; legtöbben már annak örülnének, ha fele olyan izmosak lennének, mint egy tornász, aki persze egy profi testépítő mellett nyurga, de azt mondani rá, hogy nem izmos, szerintem elég jogtalan kijelentés.
2011. dec. 24. 05:29
 14/14 lulu77 ***** válasza:
Pont ezért nem lehet megítélni igazán szerintem a saját testsúlyos edzést. Mert aki általában dicséri, az akkora akar lenni mint egy tornász/úszó javarészt, míg aki leszólja az egy igazi kondis bikát tart izmosnak, az előbb említett sportolókat nem.. Én is az úszó testalkatra gyúrók csak, úgyhogy nekem hasznos izomépítésre is - legalábbis eddig az volt, remélem továbbra is az lesz -, de egy bizonyos méret felett már valóban "haszontalanná" válik..
2011. dec. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!