Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet ajánlotok...

Milyen edzéstervet ajánlotok ahhoz, ohgy már 1 hónap után látni lehessen a hatását?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok, 60 kiló, 182 centi. Othon szeretnék edzeni. Ilyesmi gépünk van otthon: [link]

Tudok fekvőzni, felülni stb. Csaj írjatok nekem egy jó edzéstervet aminek nagy hatása lesz ha rendszeresen csinálom, és főleg mellre kéne edzenem, de inább mindenre. :D köszi a válaszokat!

2011. nov. 24. 13:36
 1/7 dirtboy ***** válasza:

ja persze mert más ráér ő a sz ar,lassú hatásfokú edzést csinálja aki meg siet az meg a gyorsasági edzéstervet végzi.

ezt olvasd el aztán keress egy magadnak való étrendet,nézz szét a gyakorlatok közt és amit tudsz csinálni rajta gyakorlatok, azokból csinálj egy edzéstervet:

[link]

2011. nov. 24. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
1 hónap után sehogy, ha csak nincs tökéletesen belőve kaja+kieg. És valószínű, hogy nincs.
2011. nov. 24. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
ha most kezdesz el kondizni, akkor gyorsan fog látszani az eredmény, én 2 hónapja edzek, osztálytársaim mondják hogy meglátszik rajtam, és erősebbnek is érzem magam ha ezt így ki lehet mondani
2011. nov. 25. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
A legfontosabb még magánál az edzésnél is fontosabb hogy a kajád jó legyen! De nem szabad a másik végletbe se elmenni, ne hidd azt hogy most tömegelsz akkor akármit akármennyit ehetsz, óriási baromság. Tapasztalatlan koromban én is kipróbáltam így, mondván ha úgy is edzek nem számít, rohadt gyorsan el kezdtem zsírosodni, egy "kellemes" diéta volt a tudatlanságom ára. Az oldal amit belinkeltek fasza azt olvasd és tartsd be a játékszabályokat.
2011. nov. 27. 12:32
 5/7 megmondokapitany válasza:
0%
na megint a sok táplálkozásos nagyokos! egyél kreatint, szénhidrátot, fehérjét és látszani fog!
2011. dec. 6. 23:32
 6/7 dirtboy ***** válasza:
100%

megmondokapitany te nagyon okos kisfiú lehetsz,szerinted mi mit írtunk?

szerinted mi mit értünk az étrend meg a jó kaják alatt ha nem jó féle és megfelelő mennyiségű szénhidrátot és proteint.

vagy neked szénhidrát meg protein csak tápkiegben létezik?

a kérdezőnek még étrendje sincs, most kezdi az edést de azért mondjad neki hogy vegye a kreatin.

tesztó fokozót véletlenül nem akarsz neki ajánlani?

ha ilyen hülyeségből áll a megmondom része a nevednek akkor hagyd meg ezt a sport kategóriát nekünk te meg mond meg más kategóriában a megmondani valódat.

2011. dec. 7. 08:12
 7/7 ✮ʝօк&# ***** válasza:
"na megint a sok táplálkozásos nagyokos!"- te biztosan 130 kilós Mr.Olimpia típusú profi testépítő lehetsz, aki húst és CH-t megvetve, kizárólag salátákkal meg különböző tápkiegekkel ill. porokkal érte el az elképesztő eredményeit.
2011. dec. 17. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!