Hogyan lehet 2 hónap alatt 10 kg-ot hízni?
szép munka!
nagyjából sehogy, vagy ha jól elb*od magad szteroidokkal :D
amúgy a testépítés az idővel jár és szerintem csinálj egy kicsi fegyencedzést is az erőd növelésére :)
hát akkor fojtasd amit eddig csináltál mert úgy tűnik beválik.
jó hájasodást
igen, így már mindjárt más
nem tudsz 5kiló izmot építeni 1 hónap alatt, még kezdők sem pedig ők gyorsan fejlődnek,haladóknál olyan 1-1,5kiló/hónap a maximum izomgyarapodás.
a kajádat tedd rendbe,legyen jó edzésterved és majd jön az eredmény légy türelmes.
azokkal sem,a tápkieg csak táplálék por formában /mondjuk a jumbo az pont nem teljesen por de attól még táplálék/.
annyit elérhetsz velük az elhízás a sok jumbotól,a protein meg hiába viszel be rengeteget csak a vesédet terhelnéd le de attól még nem épülne be több a szervezetbe.
a fejlődés nem éppen egyenesen arányos a kajálás menyiségével,úgy értem hiába eszel kétszer annyit nem tud az ember 2x annyi izmot építeni ugyanazon idő alatt viszont elhízhatsz a sok kalóriától.
annyit tehetsz hogy maximálisan minőségi kajákat eszel és meg felelő mennyiségűt.
4-6 g/tskg ch
felmehetsz 2,3-2,5g proteinre
rostok
sok vitamin kell
meg egy kis telítetlen zsírsav
ha ezek megvannak jó edzésterv kell,sok alvás és várni a fejlődést
ennyit tehetsz az ügy érdekében
mehet tömegnövelő nem írtam azt hogy nem, csak azt írtam hogy nem kell túlzásba vinni.
edzés után nagyon is hasznosak mert edzés után kell a gyors felszívódású protein és a gyors ch is ami a tömegnövelőkben van.
de meg oldhatod úgy is hogy protein plusz dextróz vagy ha van pénzed rá akkor a, legjobb a vitargo és ezt iszod edzés után.
dextrózból max.1g/tskg mehet de csak edzés után ajánlott fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!