8 hónap alatt ellehet érni normális, látható fejlődést edzésben?
mizsei jozsef
azért ne feledjük hogy nem elég csak a kellő alázat meg a rendszeresség,megfelelő táplálkozás is kell,anélkül nem sokra viszi még 18 hónap után sem.
8 hónap után kigyúrt nem leszel de azért látszódhat simán hogy edzel.
jaja kaja az nem kérdés bár azért nem napi 8x csirke de azért tudom én hogy müködik ez,nem az a tipus vagyok aki még a hülye alapokat se olvassa el a shopbuilderen elég sokat tudok,legalább is én igy érzem és már gyakorlatom is van csak arra voltam kiváncsi hogy tulajdonképpen 8 honap alatt TI milyen eredményekkel büszkélkedtetek látható volt e a fejlődés, nagy volt e az elismertség utáni hajsza,mennyire fáradtatok el szellemileg és testileg és mennyire vágytatok a kivánt testalak iránt ilyesmi...
Én több okból is nem tudtam hosszú ideig végezni sose a dolgot nem igazán a saját hibámból,de kiváncsi vagyok hogy azért 8 hónap alatt lehet e maradandót alkotni. Persze itt nem 95kg 8%os testzsirral gondolok :)
8 hónap alatt elérhető változás igazából szerintem csak akkor lehet látványos,ha full kezdő és/vagy vékony testalkatú vagy. Olyankor 4-5kg is nagyon látszik.
Ha viszont már eleve rendelkezel egy normálisabb izomtömeggel, akkor azért szemre lassabban jön a változás, mint mondjuk a mérleg nyelvén.
Én így gondolom. A lényeg, hogy 8 hónap a testépítésben nem sok idő, így ehhez mérten kell a céljaidat/vágyaidat kitűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!