Nem body building-es testalkatra gondolok, hanem hogy meg látszik-e vmien változás pl. Bicepsz megno vagy mittom én. 15/F
2011. nov. 17. 12:43
1/10 anonim válasza:
persze csak akkor napi szinten több óra :) és akkor már lesz eredmény.
én mostanában kezdtem el edzeni, de nem kondi terembe hanem erőnövelő edzést tartok.. súlyzok és gépek nélkül szenvedek, de nekem nagyon tetszik. napi 2-3 óra edzés így és akkor látszani fog. De akkor komolyan végig kell venni az egészet és nincs pihenő max a felénél még az elején... ha kell info akkor pmzz
2011. nov. 17. 12:54
2/10 anonim válasza:
Egy bizonyos mennyiségen felül már nincs értelme az edzésnek, max. jól kifárasztod magad. Napi 1 óránál többet én nem edzenék. Ugyanis az izmok nem edzés alatt nőnek. Az elején gyorsan lehet fejlődni, így akár egy hónap alatt lehet látható jele az edzésnek.
2011. nov. 17. 13:00
3/10 anonim válasza:
nem!
2011. nov. 17. 13:17
4/10 anonim válasza:
Egyéntől is függ, de amúgy lehet. Én egyszer 1 hét alatt lettem olyan, hogy nem tudtam teljesen leengedni a karom az izomtól. Ehhez napi legalább 3x2 óra intenzív edzés kell. És nem lesz tartós sem, ha utána abbahagyod az edzést.
2011. nov. 17. 13:32
5/10 anonim válasza:
utolsóra ne hallgass mert vagy be van tépve vagy hülye. túledzed magad!
2011. nov. 17. 13:38
6/10 anonim válasza:
Napi 2x3 óra?:O Nagyon hülye vagy, te maximum az izomláztól nem tudtad teljesen kinyújtani a karod, mert hogy nem az izomtól, azt garantálom.
2011. nov. 17. 13:40
7/10 Zakathol válasza:
1 hónap alatt nem sok változást lehet elérni. maximum csak feszesebbnek érzed magad.
Napi szintű edzésnek pedig nem sok értelme van. Az izom a pihenőidőben növekszik, ha nem hagyod regenerálódni, többet ártasz mint használsz.
2011. nov. 17. 14:04
8/10 anonim válasza:
"Én egyszer 1 hét alatt lettem olyan, hogy nem tudtam teljesen leengedni a karom az izomtól."
Valószínű nem volt meg az agy - izom kapcsolat... vagy az egyik, vagy mindkettő hiányzott.
2011. nov. 17. 16:20
9/10 anonim válasza:
Zakatholnak,teljesen igaza van.Nem kell tulságósan elfáraszd magad,a lényeg,hogy ha kicsit időt is de akkor keményebben edzeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!