Hogy tudnék lefogyni? (nem fogok elmenni gyúrni) 1 hónap alatt legalább 10 kilót! Bármi (normális) ötlet ami segíthet valamilyen formában!
ja,am csak mondom 15éves fiú
177centi
75kiló!!!!!!!!!!!!!
sürgős! lécci norm válaszokat!
1. kitartás, hitesd el magaddal h képes vagy rá.
2. rendszeresítsd az étkezéseidet, minden nap egyél 5x keveset, annyit h úgy érezd, épp nem vagy éhes, sose egyél addig, h majd kipukkadj.
3. ebben a hónapban kerüld a kenyeret, a tésztát, az édességeket, csak zöldség, húsok, hal, fehérje!
4. igyál meg naponta 2-3 liter vizet.
5. ha nem is akarsz gyúrni, valamennyit mozogj midnenképp, mondjuk 2 naponta félóra kocogás, vagy 1 óra gyors, intenzív séta.
6. ha sikerült, ne engedd el magad, mert ugyanúgy vissza fog jönni! akkor már változtathatsz a módszeren (kicsivel kevesebb mozgás, büntinapok) de az alapelveket mindig tartsd be!
sok sikert.
Fiú létedre 65kiló alá akarsz menni ilyen magassággal??
Meleg vagy, vagy anorexiás?
A testsúlyod pont jó, amúgy 1 hónap alatt LEHETETLEN egészségesen fogyni, pláne zsírt.
izomtömeget veszthetsz, de azzal semmire sem mégy, csak ártasz magadnak.
21.45: nem tudhatod h hogy oszlik el rajta a 75 kiló, lehet h könnyebbek a csontjai, stb. én pl. 175 centihez vagyok 58 kg, és hidd el, sajnos van rajtam felesleg :(
de szerintem itt nem is az a lényeg, h ki hány kiló, hanem h testalkatra milyen. úgyse azt kérdezgetik az utcán h fiyg, hány kiló vagy, hanem szimplán ledagadtozzák (már nem a kérdezőt konkrétan, hanem akárki mást).
Hát tudomásom szerint nem vagyok se homi se anorex csak kövér
egyébként kösz a tippeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!