Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Itthoni edzés terv?

Itthoni edzés terv?

Figyelt kérdés
kéne valami edzés terv itthonra meg vmi étrend amitöl szedek fel néhány kilót..16 éves fiú vagyok és van egy 17 éves barátnőm és elég kellemetlen hogy a barátnőm nagyon szép nagyon szexi én meg tökre nyurga vagyok és cink nagyon:S légyszi segitsetek
2011. dec. 21. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

favágás, betonozás

talicskatólás ganézás!!!!!

2011. dec. 21. 21:16
 2/14 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani hogy normális válaszokat..de ez se volt rossz ötlet
2011. dec. 21. 21:18
 3/14 dirtboy ***** válasza:
legalább van valami felszerelésed?
2011. dec. 21. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:
nincs:S
2011. dec. 21. 22:35
 5/14 dirtboy ***** válasza:

akkor sok választásod nincs,töltsd le a fegyencedzés című könyvet és a meztelen harcost is, aztán a leírtakat csináld,és mellé megfelelően táplálkozz.

túl sok izomra ne számíts bármiféle felszerelés nélkül.

2011. dec. 21. 22:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó felszólításoddal nem értek egyet, dirtboy. Az extrém testsúlyos edzés - amit a két remekmű ajánlásával magad is rendkívül bölcsen pedzegettél - szerintem bizony elég komoly izomtömeget tud pakolni az emberre. Szóval, Kedves Kérdező, pontosan ugyanezt ajánlom én is Neked, amit tanult kollégám mondott! :)
2011. dec. 22. 02:22
 7/14 dirtboy ***** válasza:
/Stomp Dániel/ mutass egy ilyen emberről képet akinek már sikerült kondi nélkül csak saját súlyos edzéssel
2011. dec. 22. 08:14
 8/14 anonim ***** válasza:
dirtboy: Ott van pl. A Fegyencedzés szerzője Paul Wade, és szerintem is az erőedzéssel végzett gyakorlatok sokkal hatékonyabbak/hatásosabbak, mintha kondiba járna az ember. Pár hónap és a testépítőket meg az ilyen protein-kokszos- fehérjés szteroidhuszárokat is le lehet vele nyomni. + Ha még mellette bokszol az ember, akkor meg aztán végképp.
2011. dec. 22. 12:40
 9/14 lulu77 ***** válasza:

Én is elhivatott Calisthenices vagyok, de azért na.. Izmot leggyorsabban kondis edzéssel lehet "szerezni", ehhez nem fér kétség. És saját testsúlyos edzéssel nem is lehet annyi izmot felszedni, mint kondival - mondjon bármit Wade, már ha létezik egyáltalán... Gondolj bele, logika sincs benne, a tested miért akarna +30 kilónyi nehezéket rakni magára húzódzkodáshoz vagy kézenállás fekvőhöz pl? Egy egészséges és atletikus testet el lehet vele érni - egy Ronnie Colemanhoz képest aprócska izomzatot, én olyanra gondolok mint egy úszó vagy egy tornász kb -, ami szerintem sokkal jobban is néz ki, mint az előbb említett úriemberé, de hát ízlések és pofonok ugye..

Amúgy nem oktatásképp, de a 12:40-es válaszolónak üzenem, hogy a protein a fehérje angolul, és az van a csirkében is amit megeszel.. Attól nő az izom, abba semmi rossz nincs. ;) A szteriod valóban nem egészséges, de a táplálékkiegészítőkkel nincs semmi baj. Nem mintha én használnék, ezt csak úgy mellékesen mondtam.. :D

A kedves kérdezőnek meg már dirtboy leírta a tökéletes választ, úgyhogy fölösleges lenne még egyszer ugyan azt leírni..

2011. dec. 22. 14:33
 10/14 dirtboy ***** válasza:

ma 12:40 azt gondolsz amit akarsz,inkább nem reagálok a megnyilvánulásodra csak ennyivel hogy ezt leírtam.

kellemes ünnepeket.

2011. dec. 22. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!