Itthoni edzés terv?
favágás, betonozás
talicskatólás ganézás!!!!!
akkor sok választásod nincs,töltsd le a fegyencedzés című könyvet és a meztelen harcost is, aztán a leírtakat csináld,és mellé megfelelően táplálkozz.
túl sok izomra ne számíts bármiféle felszerelés nélkül.
Én is elhivatott Calisthenices vagyok, de azért na.. Izmot leggyorsabban kondis edzéssel lehet "szerezni", ehhez nem fér kétség. És saját testsúlyos edzéssel nem is lehet annyi izmot felszedni, mint kondival - mondjon bármit Wade, már ha létezik egyáltalán... Gondolj bele, logika sincs benne, a tested miért akarna +30 kilónyi nehezéket rakni magára húzódzkodáshoz vagy kézenállás fekvőhöz pl? Egy egészséges és atletikus testet el lehet vele érni - egy Ronnie Colemanhoz képest aprócska izomzatot, én olyanra gondolok mint egy úszó vagy egy tornász kb -, ami szerintem sokkal jobban is néz ki, mint az előbb említett úriemberé, de hát ízlések és pofonok ugye..
Amúgy nem oktatásképp, de a 12:40-es válaszolónak üzenem, hogy a protein a fehérje angolul, és az van a csirkében is amit megeszel.. Attól nő az izom, abba semmi rossz nincs. ;) A szteriod valóban nem egészséges, de a táplálékkiegészítőkkel nincs semmi baj. Nem mintha én használnék, ezt csak úgy mellékesen mondtam.. :D
A kedves kérdezőnek meg már dirtboy leírta a tökéletes választ, úgyhogy fölösleges lenne még egyszer ugyan azt leírni..
ma 12:40 azt gondolsz amit akarsz,inkább nem reagálok a megnyilvánulásodra csak ennyivel hogy ezt leírtam.
kellemes ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!