Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kick-boksz, thai-boksz, vagy...

Kick-boksz, thai-boksz, vagy sima boksz? Melyik a 3 közül a legjobb önvédelemre?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 15:34
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Box kizárva ! Utcán megtámadnak betartod a szabályt hogy csak ütnöd lehet nem lehet rúgnod? Box is de az semmikéép egy thai box-os ellen mert ő rúghat is! Kick Box-Thai-box !! Itt már neked kell döntened melyiket választod!
2013. jún. 17. 16:00
 42/44 anonim válasza:
6%

akik le irják akik leirjáka kick és a thai boxot azoknak csalódást kell okoznom mert én egy olyan edzőhöz járok akik mind a háromban világ és erurópa bajnok és nagyon jól meg tanit boxolni kic thai én 11 vagyok 1 éve járok hozzá és már nagyon jó vagyok ebnne

itt nincxs kezdő haladó csoport mert itt úgy tanitanak ahogy vagy elsö heten nem vernek annyira mert még új vagy és utána nem is hogy vernek hanem inkább ezdetnek mert bunyozunk kick boxolunk thai boxolunk

és egyszerre is angyon jó mert minden ben segit

és mindegyik jó önvédelemre

2013. szept. 12. 17:19
 43/44 anonim ***** válasza:
utolsó előttivel nem értek egyet egyáltalán inkább egy megbízható kéztechnika mint egy megbízhatatlan kéz és lábtechnika és kevés helyen tanítanak meg jól rugni illetve ez idő is én most 2-3 év után mondom azt hogy hát tudok rugni és még mindíg van hova fejlődnöm boxot több helyen oktatnak jól .
2013. szept. 16. 08:37
 44/44 anonim válasza:

kick box thai boxok nyíregyházán tanítanak a legjobban a gönzzi teamnál és mi igazán mindenre fektetünk hangsújt kéz teknikára lábteknikár mindenre.

lejöttek hozzánk 3 éve boxoloók és egy nálam kétszer nagyobb embert kiütöttem szóval a thai vagy a kick box

a kettővel feljebb választ adó vagyok

2013. szept. 21. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!