Kick-boksz, thai-boksz, vagy sima boksz? Melyik a 3 közül a legjobb önvédelemre?
akik le irják akik leirjáka kick és a thai boxot azoknak csalódást kell okoznom mert én egy olyan edzőhöz járok akik mind a háromban világ és erurópa bajnok és nagyon jól meg tanit boxolni kic thai én 11 vagyok 1 éve járok hozzá és már nagyon jó vagyok ebnne
itt nincxs kezdő haladó csoport mert itt úgy tanitanak ahogy vagy elsö heten nem vernek annyira mert még új vagy és utána nem is hogy vernek hanem inkább ezdetnek mert bunyozunk kick boxolunk thai boxolunk
és egyszerre is angyon jó mert minden ben segit
és mindegyik jó önvédelemre
kick box thai boxok nyíregyházán tanítanak a legjobban a gönzzi teamnál és mi igazán mindenre fektetünk hangsújt kéz teknikára lábteknikár mindenre.
lejöttek hozzánk 3 éve boxoloók és egy nálam kétszer nagyobb embert kiütöttem szóval a thai vagy a kick box
a kettővel feljebb választ adó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!