Valaki segíteni? Már két éve edzek, de a bicepsz része érdekelne.74kg vagyok. Már egy jó ideje nem fejlődök bicepszbe.
Figyelt kérdés
Kb az egykezest 10kg kezdtem és most két év után csak18kg-mal csinálom. Valaki segítene egy jó bicepsz edzéstervet össze rakni úgy hogy hasson. Heti egyszer bicepszezek. (nincs scott padom)2011. dec. 14. 20:15
11/17 A kérdező kommentje:
Az egykezes evezés nem hátra(mint testrész) megy.
2011. dec. 31. 11:57
12/17 A kérdező kommentje:
?
2011. dec. 31. 11:57
14/17 A kérdező kommentje:
És ha szabályosan 20 szor bírom felhúzni magam akkor mindennek a dupláját csináljam??
2012. jan. 5. 16:19
15/17 anonim válasza:
Az egykaros evezés megfelelő lehet a bemelegítéshez, tekintve, hogy ugyanazon izmok húzódnak össze (csak kissé máshogy), mint a húzódzkodásnál.
Ha jól megy a húzódzkodás jó ötlet még egy pár ismétléses bemelegítő sorozat abból is. Azután a logika szerint annyi plusz súlyt aggass magadra, hogy kb. tíz ismétlésre légy képes. Azonban szándékosan fogd vissza magad kezdetben és mondjuk végezz hatokat négy sorozatban! Következő héten heteket, azután úgy tovább, amint leírtam! Ha ötös ismétlések vannak soron, még több kiegészítő súly használhatsz. Mondjuk minden negyedik hét legyen kissé könnyített, egyenes (lineáris) vonalban nem lehet huzamosan fejlődni!
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jan. 9. 18:00
17/17 anonim válasza:
csá én vagyok aki 18kgossal csinálom, 4x10et szoktam húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!