Valaki segíteni? Már két éve edzek, de a bicepsz része érdekelne.74kg vagyok. Már egy jó ideje nem fejlődök bicepszbe.
ha jól értem akkor nem az izmom méret érdekel hanem az hogy hány kilót emelgetsz.
akkor ne csodálkozz hogy a fejlődésed rovására megy.
A kezem 36cm
Köszönöm a válaszokat amúgy már egy ideje húzodszkodom csak abba hagytam mert az állvány kint van.
te hány ismétlést csinálsz a 18kg egykezessel?
(Nem szerezek)
"4éve edzek 46os bicepszem"
4 éve edzel, de még a testrészek nevét se tudod, nem semmi... De ha 110es karod van akkor nem szóltam.
Nem olyan bonyolult ez. Nyilván van lehetőséged alsó fogással húzódzkodni. A 18 kilósokkal inkább bemelegítést végeznék egykezes evezés formájában, utána jön a húzódzkodás. Itt ki kell tapasztalni, hány szabályos, teljesen leengedett gyakorlatra vagy képes lendület vétele nélkül.
Tegyük fel ez 10 ismétlés.
Itt egy séma, hogy értsd a módszert:
l. hét 4x 6.
ll. hét 3x 7.
lll. hét 2x 8, 1x5 + 5 kg.
A negyedik héten csökkentesz, pl.: 2x7, 1x5 + 5 kg.
V. hét 1x8, 2x6 + 5 kg.
Vl. hét 3x 7 + 5 kg.
Ismét visszaveszel a Vlll. héten.
Feltehetőleg mire eljutsz 3x8 ismétlésig úgy plusz tíz kilóval, lényegesen nagyobb karjaid lesznek. Ezt a célt könnyebben eléred, ha tartasz egy második edzést a héten, ahol az ismétlések száma sorozatonként 1-2-vel kevesebb. Egyéb tényezőket, mint pl. "csak ez az egy gyakorlat?" nem vennék figyelembe. Teljesítményre edz, meghatározott ismétlésszám (Összesen 15-25, szériánként 5-8 tartásával),
kerüld a kimerülésre való törekvést - a többi gyakorlatban is!
Vélhetőleg napi 60-90 gramm extra üzemanyag, (elkészítve) zabpehelyből, rizsből, vagy burgonyából, és három tojás (14-20 g fehérje; mérettől függően) elkél pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!