Tojástol tényleg b. zi leszek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem gyúrni és minden edzés elott iszok 2 tojás fehérjét mert azt hallottam hogy jó a fehérje tartalma miatt. Most viszont meg a haverok azt mondjak hogy b.zi leszek tőle. Most csak szopatnak vagy tényleg így van? :I2011. dec. 7. 21:19
1/19 anonim válasza:
Sőt, még a tyúkok iránt is szexuális vonzalmat fogsz érezni. Egy csirkeb@szóvá fogsz válni.
2/19 anonim válasza:
Mennyi ideje csinálod? Ez elég közismert tény...
3/19 dirtboy válasza:
edd úgy a két tojást hogy eszel mellé még egy kolbászt is
5/19 anonim válasza:
Ha szopatnak, akkor tényleg az lettél...
Részvétem.
:)
6/19 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség :D Csak azért mondják mert ugyebár a férfinak is két tojása van. Ha heteronak születtél, akkor nem lehetsz meleg. Akkor vagy meleg, ha férfiakra izgulsz.
Próbáljuk ki! Képzelj egy egy jó nagy férfi hátsót. Most egy női feneket.... Na ugye?
9/19 anonim válasza:
Uram adj erőt, hogy ne írjak ide semmi csúnyaságot....
10/19 dag válasza:
wazeee engem már 5 évesen sem tudtak ilyen hülyeséggel megetetni :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!