Milyen lépés jön ez után? (fekvőtámasz)
Figyelt kérdés
Egy szabályos fekvőt sem tudok csinálni és elkezdtem két hete fekvőtámaszozni (nőivel kezdtem elsőnek az ágyra tettem fel a kezem és úgy csináltam majd a földön ) és ezután mi jön? Mármint még nem tudok szabályos fekvőt csinálni h tudnám ezt a nőit még nehezíteni vagy a simát könnyíteni?2011. dec. 4. 19:53
1/4 anonim válasza:
A térdeidet leteszed a földre, és úgy nyomod a fekvőt. Így: [link]
Ezután lehet olyan csinálni, hogy rendes fekvőtámaszból csak félig engeded le magad, és onnan vissza.
2/4 anonim válasza:
Ha így nehéz lenne a térdelős fekvő, akkor a fenekedet told hátrébb, hogy könnyebb legyen a gyakorlat.
3/4 anonim válasza:
vagy keresel az ágy és a föld közötti magasságú emelvényt, és azon nyomod. ha a térdelőset csinálod, ott a térded helyzetével még állíthatod a nehézséget.
4/4 anonim válasza:
Keress rá a fegyencedzésre. Ott szintekre van bontva. Mondjuk sok hülyeséget ír a testépítésről, de a leírt gyakorlatok jók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!