Első konditermi edzésen mi legyen?
"nagy kétajtós szekrény méretű kokszos állat legyek"
Az a gáz, hogy 15 évesen ennyire hülye vagy és nem az, hogy tapasztalatlanul mész le.
Körbevezetést nem, viszont menj el egy személyi edzőhöz, aztán mondd meg hogy mit szeretnél. Eddz vele, kérd meg hogy mutassa meg ezt meg ezt, az első pár hét után szerintem már menni fog magadtól is.
Egy edzés 1 - másfél óra. A legfontosabb a szálkásító (később, ha majd izmosodni szeretnél, akkor tömegnövelő) étrend, de legalább alapismereteket olvass először: [link]
na akkor menjünk sorjában. kétajtós kokszos állat nem lehetsz, mert lány vagy. a hormonjaid nem engedik. bioszból nem tudom, hogy jártok-e már a hormonális szabályozás témakörnél. ha igen, akkor ismételd át, ha nem akkor most én elmondom a lényeget. a kis tested hormonjai egyszerűen nnem fogják engedni, hogy túl nagy darab legyél. mivel lány vagy,női hormonokkal, nem fiú. nem tudom miért hiszik azt sokan, hogy amint súlyzót fognak a kezükbe, egyből nagy állatok lesznek :D ha tudja valaki, elárulhatná nekem bónusz karácsonyi ajándékként.:D
a másik meg az, hogy nemtől függetlenül az emberi test marhára nem akar izmos lenni. sokat kell szenvedni a kis eredményért is. összefoglalva: ne félj, nem leszel nagydara kokszos állat.még ha akarnád se menne könnyen, így hogy nem akarod, meg pláne nem :D
tovább. egy konditermi edzés általában másfél óra. ez az átlag kb. nem tudom, hogy szeretsz-e olvasni. remélem h igen. mert most kellesz egy keveset. [link]
ezt el kel olvasnod ahoz, hogy tisztában legyél az alapokkal. nem kell egyszerre beseggelni az egészet, hanem szépen lassan emésztgesd, amíg végül fel nem fogsz belőle mindent. ebben találsz edzéstervet is, de ha a pultos srácok rendesek, és megmondod, h először vagy teremben, akk sztem csinálnak is neked külön.
sok sikert meg kitartást. üdv.
én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!