A konditermi költségeim fedezésére nem lehetne valamilyen támogatást igényelni?
Figyelt kérdés
A kérdés abból a gondolatból fakad, hogy a cigányok azért kapnak pénzt mert szaporodnak... én nem szaporodok, viszont keményen edzek, és a kormány támogathatna engem is hogy legalább a konditermi dolgaimat kifizessem.2011. nov. 22. 17:44
2/7 anonim válasza:
értem én a viccet és azt is hogy félig komoly. viszont az fontos,hogy ne azzal törődjünk mi jár a cigányoknak és mi nem,ugyanis változtatni nem lehet,sőt ha a cigányoktól megvonnának mindent attól nekünk semmivel sem lenne több. a terem költségeket oldd meg magadnak,ne panaszkodj. :) jó edzést.l
3/7 A kérdező kommentje:
jól van na bocsi :(
2011. nov. 22. 18:14
4/7 Zakathol válasza:
Ajánlani tudom a sóhivatalt. Kedves, mosolygós ügyfélszolálatosok vannak arrafelé.
Egy próbát megér!
5/7 anonim válasza:
Nem, viszont te is szaporodhatsz, és arra már kaphatsz támogatást.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezem egyenlőre. Majd ha olyan munkám lesz amiből el tudok tartani egy családot akkor minden további nélkül. most viszont még fiatal vagyok hozzá :/
2011. nov. 22. 18:39
7/7 anonim válasza:
hát,többek szerint létezik egy olyan összeesküvés,miszerint azért lehetetlenítik el az embereket anyagilag,hogy ne szaporodjanak.
így akadályozva meg a túlnépesedést.
persze az említett népcsoportot az olyasmi,hogy nincs rá pénz,hogy normális felnevelje,egy cseppet sem zavarja.
egyébként meg több módja létezik,hogy támogasson téged vki.
ha eladod a lukad/szád,vagy mint jerzsi rácsapod a tükörre és lefotózzák:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!