Kockahas, hogyan?
a lustaság ha belegondolsz majdnem egyenértékű a beles.zarással.
ha lusta vagy valamihez, akkor az azt jelenti hogy nem igazán érdekel. enni, sz.arni sosem lusta az ember, érdekes.. esetleg ha éppen lelkibeteg és inkább nem kel fel enni, mert nem a konyhába menne hanem az ablakpárkányra..
szóval azt kéne letisztázni, hogy akarsz edzett, vagy formás testet, vagy csak elfogadnád ha akár az is lehetne. mert a kettő között baromi nagy különbség van, egyik esetben teszel érte, a másik esetben nem (és nem is lesz).
amúgy én is hasonlóan vagyok, de én felfogom hogy a céljaim végső soron jelentéktelenek. edzhetnék többet hogy egyszer legyőzzem a wudangi Főapátot, akit egy harcművész sem tud legyőzni, de tulajdonképpen minek is? tehát én mondjuk felnőttem már sok mindenhez, de vállalom is minden hibámért a felelősséget. legalábbis ha muszáj.. te vajon szembe néznél azzal, HOGY NEM LESZ KOCKA HASAD? :D
tessék ez az ennyém épp a héten fejeztem be napi 150 felülésel és diétával 2 honapomba került!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!