Kockahas elérése (TÖBB LENT) Diéta? Edzés?
16/f
178Cm 63Kg Szeretnék kockahasat de szeretnék tanácsot kérni szerintem nincs nagy zsír réteg a hasamon de a kockák mégsem látszanak
Olvasgattam mindenfele h Diétázni kell ...
de mit értetek diéta alatt ?
és milyen otthon végezhető gyakorlatokat ajánlotok ?
és mennyi idő még a változás elkezd látszódni ?
Viszonylag rövid idő alatt szeretnék elérni változás de semmi tömegnővelő se más szert nem akarok használni tudom h igy nem lesz egyhamar kockahasam de igy szeretnék változást elérni de ha hónapokba is telik akkor is neki álok de szeretném h minnél elöbb váltözzon
És milyen diétát ajánlotok?
Valami edzéstervet tudtok ajánlani ?
neten találtam sokat de én mindegyikbe sok más volt én most a kockahasat tűztem ki célnak és másra nem nagyon maximum bicepszre szeretnék edzeni
Beleestél abba a hibába, hogy amúgy is gidrány vagy és még ráadásul nagy a testzsírszázalékod is... én nem diétáznék rá erre a tömegre, mert még azt a kicsit elveszted ami van.
Ha rám hallgatsz, elmész terembe, tömegnövelő étrenddel felhozod magad olyan minimum 72-73kgra, és leszálkásítod magad ugyan ott ugyan azzal az edzéssel csak más kajával.
Ha nem hallgatsz rám, mert nem akarsz elmenni terembe akkor meg itt a diétád nesze:
63 kiloval már látszódhatna.. inkább menj fel 70kg-ra és ne csak hasra és bicepszre edz. A nagy kar kis váll nem egy szép látvány.
Eddz mindenre és hízz szeptemberre már látszani fog hogy csináltál valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!