Kockahas. Lehetséges lenne?
Sziasztok.Valszeg sokan elfogtok hajtania francba de ez van.
Tehát 14 vagyok 167cm magas és 47kg...(tudom tudom...vékony vagyok..)Nem vagyok túl izmos de először kocka hasat szeretnék aztán áttérnék a többire.A hasamon van is zsír tehát eltudnám kezdeni.Az a baj,hogy még soha nem csináltam ilyet.Nagyon megköszönném ha segítenétek nekem egy étrendet és edzéstervet összeállítani amivel elérhetném az áhított kocka hasat.Általában naponta 5* kajolok.De nem hízok sehová.Vagyis hízok csak nehezen.Általában vizet iszok.Tehát?Szerintetek?
A hasznos válaszokat felpontozom.
az a probléma merülne fel később hogy hiába csinálsz most kockás hasat az később eltűnne mikor tömegelsz hogy a többi izmodat fejleszd.
úgy nem tudsz mondjuk fel menni 47 kilóról 70re hogy kockás maradjon a hasad mert a tömegnövelő étrendtől úgyis fogsz egy kis zsírt felszedni.
nem tudom világos e amit írok.
világos világos:D
De azt még vissza lehetne majd hozni nem?
persze ha elérted a súlyt akkor utána igen,de azért mondom most előtte felesleges lenne.
előbb tömegelj utána szálkásíts.
Aha.
Akkor leírnád nekem,hogy mit egyek meg hogy mennyit mozogjak?(Mondtam h nemértek hozzá >.<)
étrendet nem szoktam tervezni meg edzéstervet sem szokások össze állítani főleg hogy a net tele van velük.
nézz neten egy étrendet a te testsúlyodhoz és egy kezdő edzéstervet mondjuk ezen az oldalon tuti hogy találsz mindkettő. [link]
és ezt is olvasd végig: [link]
sok sikert,ha valamit nem értesz, kérdezz.
"A hasamon van is zsír tehát eltudnám kezdeni."
Ezen de jót röhögtem :D
tényleg azt nem is figyeltem,
kérdező,azt tisztázzuk hogy zsírból nem lesz soha izom.
47 kg:OOO Állj neki a tömegelésnek,de gyorsan.A kockahasat meg sz*rd le,előbb legyen rajtad izomtömeg,utána lehet szálkásítani,formálni az alakod.
Ha most nekiállnál "hasatkockásítani", az olyan,mint ha egy embörke,akin bőven az átlag alatti izom van,mondhatni semmi,(tehát punnyadt p*cs)súlyzós edzést életében nem végzett,vesz magának zsírégetőt,hogy könnyebben szálkásítson,de mit??!:D(eme példával a napokban találkoztam)
De már ha logikusan gondolkozol is,ahogy írtad "tudom-tudom,vékony vagyok"...akkor először nem ez ellen kéne tenni?!!Ugye-ugye...aztán,ha ez megvan,akkor lehet magadra pakolni az "extrákat";)
Értem:D
Amúgy nem értem mit röhögtél:DHa nem értek hozzá hát nem értek hozzá...ha tudtam volna biztos nem írok ilyesmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!