Esélytelen tömeget növelnem ha csak edzésnapokon eszek?
17 vagyok, 185cm,70kg elég vékony alkatú és amatőr szinten edzek itthon,1.5 hónapja, és arra lennék kiváncsi hogy van így eredménye ha csak edzésnapokon eszek.
Meg esetleg valaki tippet tudna adni hogy a napi 4kötelező étkezés közül reggel mit egyek konkrétan meg lefekvés előtt mit?
én csak azt mondom, hogy kajálni drága. ha meg egészségesen akarsz enni, vagy növekedni akarsz az még drágább, senki nem mondta hogy nem az.
viszont valamit enni kell, és a csirkemellnél árérték arányában jobban nem fogsz találni. szinte minden más hús zsírosabb, kevesebb benne a fehérje még ha valamivel olcsóbb is. te meg a fehérje miatt eszel.
DE! 1 kg csirke 1 hétig? azt vágod, hogy a 70 kilódhoz fejlődéshez fehérjéből is 2-3g-ot be kell vágni ttkg-onként, tehát neked a 140g fehérje alsóhangon mennie kellene naponta, és akkor plusz a növényekben lévő fehérje (70kg --> 140g fehérje).
és akkor otthon edzel, azt is tudni kell, hogy izom növelésre a súlyzós edzés a leghatékonyabb, ezt otthon gondolom nem annyira tudod megvalósítani. viszont ha az edzésed ezért már nem olyan "tökéletes" mint mondjuk teremben lehetne, és 1kg csirkét is egy hétig eszel, akkor milyen fejlődést vársz?
sza.r a világ, de nehogy csalódj magadban vagy a sportodban ha otthoni edzéssel és nem jó étkezéssel majd nem érsz el évek alatt sem látványos eredményt! lényeg persze az egészséged, de jellemző főleg fiatalokra, hogy ha nem érnek el eredményt (edzés nem jó, kajálásuk vagy pihenés nem megfelelő) akkor szerekhez nyúlnak, csak ezért írom hogy ne ez legyen.
egyébként sok sikert.
De kérdező, nem értem, te eddig is csak minden 2. nap ettél? Mindent te magad veszel? Semmit nem tudnak a szülők fizetni? Ja és nem tudsz elvállalni valami diákmunkát?
Az önállóság jó dolog, de elég nehéz teljesen egyedül eltartanod magad.
Amúgy tényleg sok dolgon lehet spórolni, én is saját pénzből veszem a legtöbb cuccom (kaja, ruha, szépségápolási izék stb.). Végigböngészed 5 szupermarket akciós magazinját és megnézed hol mi a legolcsóbb, csirkemell helyett comb, hal, halkonzerv.. sovány túró helyett is mehet akár husi este. A zab viszonylag olcsó, a rizs is, a tojás sem vészes... végülis meg lehet oldani szerintem.
Aczél én tiszteletben tartom amit mondasz de miért általánosítasz egyből? Nem fogok szedni szereket, semmiképpen se és nem is terveztem, és nem másokért csakis a saját magammal való elégedetlenség miatt kezdtem el edzeni
És nem saját testsúlyos hanem súlyzós edzést végzek, egykezeseim vannak, meg egy csigás gép több funkcióval amin tárogatni,evezni,bicepszezni lehet, meg sok mást
Tudom közel nem olyan hatásos mivel kondiban rengeteg gép van, így a változatosságban szenvedek hiányt de igy is megvan kis izomcsoportra a 3 gyakorlat nagyra meg 4
Azt is tudom hogy ha rendszeresen és tudatosan csinálom akkor is hónapok eredménye, ezeért is gondolkodok ugy hogy májusra akarnék egy kis izomtömeget felszedni
Szülők meg hát persze csinál kaját anyám csakhát ne mazt ami kérek, mer egyszerűen nincs ideje rá, de mostmár magamtól csinálom majd amit meg kapok ünnepekre pénzt az erre megy
nagyon helyes. általánosítani meg egy ok miatt vagyok kénytelen: nem ismerhetem a te helyzetedet.
szereket meg ne is egyél, bár éppen most olvasok egy könyvet az élelmiszerek ízesítéséről, és valami borzalmas.. hogy ha egy feldolgozott élelmiszert veszel (tejtermékek, hús termékek, levesporok.. konzervek) és aroma van bennük, az valami szer lesz, amit egy laboratóriumban kevernek ki, leginkább annyira természetes, mint a fűrészpor amiből az eper (esetleg módosítva málna) aromát kivonják.. én most ezen nem tudok sikeresen túllépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!