Van értelme tömegnövelőket csak edzésnapokon inni? Pihenőnapokon meg nem? (Heti 3x2 óra kondi)
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 14:57
1/17 A kérdező kommentje:
persze mellé eszek fehérjetartalmú ételeket
2011. máj. 30. 14:59
2/17 anonim válasza:
mark86
ha a kajád megfelelő akkor totál felesleges,ugyanis ezeknek semmilyen hatásuk nincs,kizárólag arra valók hogy edzés után gyorsan tápanyaghoz jusson az izomzat!
nem hoznak izmot,nem nősz tőlük,csak koncentrált gyors felszívódású tápanyagok!
3/17 anonim válasza:
mark86
mármint pihenőnapon felesleges...
4/17 A kérdező kommentje:
rendbe köszi, tehát akkor aztmondod, hogy edzés után elég. Márcsak azért mert elég borsos áruk van :/
2011. máj. 30. 15:12
5/17 anonim válasza:
mark86
elég,de olcsóbban kijössz egy tejsavóprotein+dextróz kombóval,vagy ha még olcsóbb kell edzés után 2 adag power protein+dextróz!
6/17 anonim válasza:
mark86
ja és a 2 óra nagyon sok! 1,max másfél óra alatt le kéne zavarni az edzést!
7/17 anonim válasza:
Azaz! Én még a hát váll edzést ami 10 gyakorlat összesen és 35+ széria azt is lenyomom 1.5 óránál kevesebb időben.
8/17 A kérdező kommentje:
futás hogy viszonyul body building hez? Mert ebből a 2 órából fél óra a futásra megy
2011. máj. 30. 16:50
9/17 anonim válasza:
Jaj... Hát ha nem kezdő vagy vagy nem vagy nehezen hízó akkor mehet a futás, de ne atomgyorsan mert az izmokból fog rá menni a tápanyag.
10/17 A kérdező kommentje:
most jöttem edzésről, bevedeltem fél liter jumbot, utána egyek valami fehérjetartalmú ételt szerintetek? (túró, tej stb) ?
2011. máj. 30. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!