Esélytelen tömeget növelnem ha csak edzésnapokon eszek?
17 vagyok, 185cm,70kg elég vékony alkatú és amatőr szinten edzek itthon,1.5 hónapja, és arra lennék kiváncsi hogy van így eredménye ha csak edzésnapokon eszek.
Meg esetleg valaki tippet tudna adni hogy a napi 4kötelező étkezés közül reggel mit egyek konkrétan meg lefekvés előtt mit?
igen így elég esélytelennek tűnik,de miért is nem eszel pihenő napon?
tényleg nagy a szegénység Magyarországon de azért ennyire nem hogy pihenő napon ne egyen az ember semmit.
a pihenő nap nagyon fontos a fejlődésben,akkor is normálisan be kell juttatni a tápanyagokat.
tessék ezt olvasd el: [link]
reggelre jó a zab jó a tojás,napközben jó a rizs jó a hús,estére jó a túró igen
edzés után nem ártana egy tejsavó vagy legalább egy kevert protein és egy kis dextróz.
Konkrétan megtudnád mondani hogy mit szoktál csinálni az anyagokból reggelire meg mit a túróból?
Szabad valahogy ízesíteni őket vagy csak turmixoljak egybe 10dkg zabpelyhet meg 2 tojásfehérjét és gurítsam le?
az ilyen turmix keverésbe én nem tudok segíteni ugyanis nekem más az étrendem,én nem turmixolok.
rizst eszek csirkemellel kb. egész nap, meg zöldségeket hozzá,estére tojást eszek meg 125g túrót,plusz a napi shékek
egy kis protein egy kis dextróz edzés után ilyen a kajám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!