Mivan ha gainert csak edzésnapokon iszok?
te mire számítasz mi lesz,mert világ vége biztos hogy nem.
majd eszel helyette és kész.
Semmi.
Én másfél évig nem is ittam egy teljes adagot a turmixokból... Franc akar 4-5 kanálnyit betolni. Még 2 részletben is sok nekem. Bár vannak olyan készítmények már , amelyekből 1 adag kb 2 adagolókanálnyi, de ritkább szerintem.
Szóval lehet így spórolni, bár én amondó vagyok, hogy inkább minden nap igyál, de kevesebbet. Amúgy pedig a pihi napokon fejlődik az ember és nem pedig az edzés napjain.
Eddig az volt a bajom hogy a Garniert olvastam Gainernek, most a Gainert olvasom Garniernek.. :D
A tápkieg akkor kell, ha szilárd kajából nem tudod bevinni a megfelelő mennyiséget. (+ edzés után, mert gyors fehérje és ch van benne) Ha nem tudsz megenni pihenő vagy edzésnapon annyi csirkerizst vagy bármit, ami fedezi a napi tápanyagszükségletet, akkor kell, hogy kiegészítse a napi kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!