Igaz a sztereotípia, mely szerint a testépítők nem túl okosak?
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:33
Elkezdhetném, nem el kezdhetném :). A példád nagyon sántít. A gulyáslevest nem lehet videóból megkóstolni, egy ember értelmi képességeire viszont lehet következtetni videók, nyilatkozatok, interjúk alapján. És te tudnál osztani másokat, jaja.
.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:41
Köszönöm, hogy meghoztad a vulgaritást. Feltettem egy kérdést, ezen mi a szánalmas?
A csokifagyiról nem is lehet érvelni, hogy miért szereti valaki, de arról vki gyenge értelmi értelmi képességekkel rendelkezik igen. Képzeld, szoktam edzeni és sportolni. Annyira vicces vagy, vagy inkább szánalmas. „Nem ismersz minket, ne ítélj meg”. Aztán leírod, hogy biztos nem vettem még súlyt a kezembe. Ez ugye nem ítélkezés ?:D. Te ismersz engem? Olyan tanácsot adsz, amit te sem vagy képes megfogadni.Azért beszélek úgy, mintha debilek lennétek, mert szövegértési gondjaitok vannak, vagy nem tudtok a kérdésre válaszolni, vagy pl. itt vagy te, aki elvárod, h ne ítélkezzen más, de te pár hozzászólásból megállapítod, h soha nem vettem súlyt a kezembe.
Most eloszlatom a kételyeidet kedves kérdező:
Baszógy mek hűje malyóm! Meggyőztelek?
Otthon nyomnak el vagy levarrta a nődet valami izmos értelmiségi?
ez hülyeség...Vin Diesel...színésznek tanult,köze nem volt a testépítéshez 1x csak elkezdte és kész. de sorolhatnék a magyarok közül is....és magamat is...de minek? bárkinek tartozok egyáltalán magyarázattal? tetszik,szeretem és csinálom ennyi. de én nem akarok testépítő lenni,viszont megvan a sportos alkatom ehhez a "sporthoz" . :)
24/F
A legtöbb testépítő valóban nem egy lángész.
kezdjük ott, h testépítők elsődleges célja az, hogy minél izmosabbak legyenek, azaz a kinézetükre edzenek, ez persze nem jelenti azt, hogy egy testépítő gyenge. Na már most eleve aki csak a kinézetére edz, annak nem épp a belső értékek a legfontosabb, tehát elég felszínes figura.
Aztán aki ezeknek az embereknek nincs is nagyon ideje edzésen és kajáláson kívül mással foglalkozni, persze hogy nem vmi tájékozott emberek.
És a harmadik: elég itt is körbenézni, szinte mindegyik amatőr testépítőről kiderül, h vagy nagyon vékony elnyomott gyerek volt, vagy alacsony felnőtt stb. Szóval tele vannak frusztrációval, és egy akarnak kompenzálni. Pont ezért van, h képtelen elfogadni azt is, ha vki nem ért velük egyet, és átmennek hisztis kisgyerekbe.
Valamint Magyarországon a legfőbb testépítő "szakértő" egy 8 általános végzettségű tanulatlan t.ahó (drugs bunny), aki biológia témában folyamatosan butaságokat hord össze. Ha egy ilyen ember példakép, akkor nem csoda, h hasonlóak a követői is és az sem, hogy csak sablonokban képesek gondolkodni.
Frank Zane felsőoktatásban volt matek és kémia tanár, mielőtt elkezdte a testépítést, úgyhogy neki is volt/van sütnivalója, az biztos. :D
Hatalmas legendává vált, szerintem testépítés terén elért legalább annyit, mint mondjuk Arnold, csak Arnoldot nagyon felkapta a média, őt nem annyira(bár azért ő is nagyon elismert volt).
Keress rá, ha esetleg még nem ismernéd:)
Szia
Szerintem aki testépít az butabb sokkal mintha nem tenne. Mivel a sok tápanyag oxygen az izmaiba megy napokon keresztül es az agya háttérbe szorul. Ráadásul borzasztóan merev es kötött leszel ami nem hiszem hogy jo a keringésnek amitől az agyad es a farkad megint csak kevesebb vert kap. Sajnos jon a nyár es magamról tudom ha edzem vissza esik az intelligenciám kb a négyedére de egy honapot en is lemegyek edzem hogy jobban nézek ki.
az biztos, hogy nem sok intelligens, művelt testépítővel találkoztam, ami sztem nem is csoda, mert eleve egy ennyire felszínes „sport” nem a bonyolult embereknek tetszik, persze kivételek vannak.
a másik meg, hogy aki versenyszerűen űzi, annak kétlem, hogy sok ideje marad a fejtágításra.
elég megnézni itt is, táplálkozás témában mekkora baromságot irkálnak testépítő táplálkozás „szakértők”: csirkerizskevészsír, oszt ennyi. egyszer kijavítottam a tévedéseket, természetesen érvelés nélkül összefogva elkezdtek támadni :D
aztán elég megnézni Mo. első számú szakértőjét a témában: Drugs Bunnyt. olyan szinten egyszerű az a pali, hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!