Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz a sztereotípia, mely...

Igaz a sztereotípia, mely szerint a testépítők nem túl okosak?

Figyelt kérdés
Olvastam interjúkat, néztem videókat, és az a benyomásom,h többségük elég beképzelt és buta. Nektek erről mi a véleményetek?
2011. okt. 14. 17:47
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Inkább a beképzeltség,és a túl nagy egó a jellemző sokakra,az okoskodás,erőltetett jópofáskodás.(amik mondjuk butaságok:))lásd Drugs Bunny,ő szinte mindenben jobb másoknál...

szóval meglátszik az,hogy kinek van kisebbségi érzése,meg teljesítménykényszere.

jónéhányan lenézik az átlag embereket,még ha nem is mondják ki.mondjuk részben megértem,hogy könnyen elszáll az egójuk(mert ilyen az emberi természet)és nem mindig könnyű megtalálni a középutat az egészséges egó,és ennek eltúlzott változata között.

egyébként nem hinném,hogy butábbak lennének,mint az átlag,pl.Arnold sem egy szellemi egytál étel.tehát olyan értelemben nem buták,hogy lehetnek nagyon jók más dolgokban is.

összességében nem mondanék ítéletet róluk,mert az általánosítást nem tartom helyesnek.ezek a dolgok egyén függőek is,és mindenkinek van A meg B meg C oldala.bizonyos helyzetek az egyik emberből,ezt,a másikból azt hozzák ki.nem testépítők között is sok okoskodó,meg beképzelt van.és van testépítő haverom,aki nem beképzelt,mondjuk az egója ott van,de egészséges mértékben.

2011. okt. 14. 18:56
 22/50 anonim ***** válasza:
2011. okt. 14. 19:09
 23/50 anonim ***** válasza:
:D nekem csak simán nincs kedvem érvelgetni, azért nem írok normálisat.. érettségi meg később.
2011. okt. 14. 19:14
 24/50 A kérdező kommentje:

"dilisnyuszi válasza:

:D nekem csak simán nincs kedvem érvelgetni, azért nem írok normálisat.. érettségi meg később.

"

Hja, vagy inkább nincsenek érveid. Nagy különbség.

"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:09"

Igen, dirtboy barátunk ott is bemutatja kiváló helyesírását:D. De most már tudom legalább, hogy ő is egy butácska testépítő, ezért hisztizett és beszélt mellé.

2011. okt. 14. 19:20
 25/50 anonim ***** válasza:
Szóval, hogy is volt a provokálós dolog kérdező?
2011. okt. 14. 19:25
 26/50 anonim ***** válasza:

Oké, váltsuk egymást, kötekedj most te :D

Véleményt szeretnél? olvasd el ezeket, + olvasgasd Amigo és bix válaszait a sportmozgás témakörből, valamennyire csak megérted.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. okt. 14. 19:30
 27/50 anonim ***** válasza:
(amúgy tudom, nem ezt kérdezted, de itt "betekintést nyerhetsz" (micsoda gyönyörű kifejezés) a testépítés világába, ezenkívül láthatod hogy mi lesz MINDIG, ha felteszel egy ilyen kérdést. van 5 különböző álláspont, azok oltják egymást hogy mitképzel a másik magáról, a többiek próbálják bizonygatni az igazukat, és beugat néhány hülye az "undorító koxos" szöveggel.)
2011. okt. 14. 19:33
 28/50 A kérdező kommentje:
Senki nem írt ilyet szerintem. Egyébként meg ha megfigyelted, majdnem minden kérdésnél különböző álláspontok csapnak össze.
2011. okt. 14. 19:36
 29/50 anonim ***** válasza:
Nyuszi, én olyan primitív vagyok, hogy nem tudom hová is tartozom! :( Segíts! :D
2011. okt. 14. 19:36
 30/50 anonim ***** válasza:

te sehova, te csak simán undorító koxos vagy :/ és nincsenek érzéseid, és agresszív vagy, ja meg buta is (mint ahogy azt ebből a kérdésből megtudtuk).

na hagyjuk szerintem :D

2011. okt. 14. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!