Igaz a sztereotípia, mely szerint a testépítők nem túl okosak?
lehet hogy a helyesírásom szar ezen az oldalon mivel hogy a kérdező sem tesz ki magért,a másik pedig a billentyűzet nem az erősségem,és a harmadik pedig az hogy hibás a billentyűzetem és némelyik betűt be kell másolnom ha ez a szar írás javító nem találja ki mit akarok leírni.
elismerem hogy szar az írásom és nem vagyok egy zseni, viszont olyan szép szekrénysort tudok csinálni hogy leesik az állad.
a véleményemet pedig már le írtam az első kommentemben úgyhogy nem értem hogy miért írtad hogy félre beszélek.
Bemásolnád, hol írtam én vagy más, hogy "undorító koxosok"?
Ja, hogy sehol. Akkor picim, miért írsz ökörségeket? Hja, én se ettem ki magamért, bár nem látom, hol vétettem hibát. Tényleg ha ennyire nem megy az érvelés, szövegértés, helyesírás, akkor miért akartok mindenképp okoskodni ?:).Nem kell mindenképp teleírni a kérdést a hülyeségeitekkel, menjetek inkább legózni.
nem rád értettem hanem a több mint 1400 kérdezőre akinek már adtam választ.
nálad is látok hibát pl. /benyomásom,h többségük/
mi az a h betű ott?
túl hosszú ki írni azt hogy ,hogy,?
de nem érdekel a kérdező helyesírási hibája,én is gyorsan begépelem a választ aztán viszlát jöhet a következő kérdés.
más oldalon persze hibátlanul írok de itt valahogy nem bír érdekelni.
Dehát Kérdező: leírták a véleményüket, hogy szerintük _nem_ buták. (megjegyzem nem annyira értem ezt a lekezelő stílusodat a Tőled eltérő véleményűek felé - ha teljesen semlegesen és nem provokatív szándékkal tetted volna fel a kérdést, objektív maradtál volna)
A "nem olyan arányban"-hoz meg annyit tennék hozzá, hogy én innen 2 embert ismerek "jobban". 2 testépítő - mark86 és bix. Mindkettő igencsak értelmes és okos. Akkor...? Én meg általánosíthatnék a másik oldal felé, nekem kettőből kettő.
(de persze nem teszem)
Ezzel együtt az általánosítás majd akkor fog Téged is igencsak zavarni, mikor majd ellened irányul.
Mesélek valamit. Lovasokat oktatok egy helyen - náluk még újnak számítok, pár hete. Mikor még oda sem mentem, _már_ utáltak a kiscsajok, mert a "tanult lovasok mind sznobok és majd én biztos mindent jobban tudok".
Azt sem tudja, ki vagyok.
De utál, mint a sz-rt, mert én már lovon ültem, mikor ő még csak meg sem született, meg elvégeztem a szükséges képzéseket.
És egyesével "kell" meggyőzni őket arról, hogy nem vagyok egy beképzelt p-csa.
Utáljon azért, aki vagyok, ne azért, amit ő gondol rólam, hogy vagyok. És ezt igaznak gondolom az élet más területére is.
És akkor ugye még nem beszéltünk arról, hogy manapság az emberek mennyire felületesek tudnak lenni - és a harmadik részről sem, hogy nyilván nem fog egy ember akárkinek megnyílni.
El kezdhetném osztani a kérdezőt, de most nem akarom felkúrni az agyam :D
Csak annyit jegyeznék meg: Szerinted bármelyik ember bevallaná, hogy igen hülye vagyok?!
Kérdés mit nevezünk okosnak? Nekem két diplomám van, imádok olvasni, nyelveket tanulni, jah és takarító vagyok!
Én még nem láttam olyan testépítőt aki beképzelt lett volna. De azért szívesen néznék róla videót, vagy olvasnék cikkeket!
Ha valamire kíváncsi vagy a világból, akkor javaslom tapasztald meg!! Könyvekből meg videókból megtudod mondani milyen íze van a gulyáslevesnek?
Szerinted az sztereotípia, ha azt mondom téged a környezeted biztos rühell mert itt mindenkibe belekötöttél..
Elmész te a p.csába, kedves kérdező.
Igen, ez primitíven hangzik, amit meg te csinálsz az végtelenül szánalmas. Idejössz egy véleménnyel, majd elvárod, hogy érveljünk róla (érted, vélemény, nem szokás érvelni arról sem, hogy miért nem szeretem a csokifagyit!), miközben te is csak f.szkalap sztereotípiákat nyomsz, egy értelmes mondatod sincs.
Ezek után elkezdesz beképzelt idiótaként tetszelegni, úgy írod a válaszaidat, mintha egy debilnek írnád, csak azért, mert nem értek egyet. Nem ismersz minket, ne ítélj meg. A testépítőket sem ismered, gyanítom súlyt sem vettél még a kezedbe, ezért hát őket se ítéld meg.
Tehát mit gondolok én? A hobbiszinten testépítő emberek semmivel sem butábbak bárkinél (sőt!), a versenyszerű testépítők meg szintúgy. Csak párat ismerek, valóban, de róluk abszolút nem mondanám, hogy buták.
És nem, nem fogom érvekkel alátámasztani a VÉLEMÉNYEMET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!