Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz a sztereotípia, mely...

Igaz a sztereotípia, mely szerint a testépítők nem túl okosak?

Figyelt kérdés
Olvastam interjúkat, néztem videókat, és az a benyomásom,h többségük elég beképzelt és buta. Nektek erről mi a véleményetek?
2011. okt. 14. 17:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyet kérdezni, mindenki elfogult.
2011. okt. 14. 18:22
 12/50 anonim ***** válasza:
80%

Nemnem. Én nem vagyok elfogult. (nincs okom rá)

Csak pölö eleddig zömében butának - vagyishát inkább egyszerű gondolkodásúnak mondható hentessel találkoztam. Egy pasim hentes volt. Kimondottan művelt és okos volt. Akkor hol (lenne) az igazság?

Ilyen alapon minden francia pasi búza, minden olasz üvöltözik, minden szőke maca csak a cipőkről tud beszélni (és ezt a végtelenségig lehetne folytatni).

Micsoda marhaság....

2011. okt. 14. 18:29
 13/50 dirtboy ***** válasza:
78%

kolompár a.

18:14 azt hiszem meg is válaszolta helyettem,de Cyan válasza is jó.

2011. okt. 14. 18:34
 14/50 anonim ***** válasza:
Az, marhaság, de hát most nekik magyarázhatsz...
2011. okt. 14. 18:35
 15/50 A kérdező kommentje:
Cyan, azzal ne is foglalkozz,hogy a kérdés magyarázatában a "többségük" szó szerepel.
2011. okt. 14. 18:37
 16/50 anonim ***** válasza:
28%

Cyan

A sztereotípia általánosítást jelent, így valójában egyik sem igaz. Mégis az ember hajlamos általánosítani. Például attól, hogy a te hentes ismerősöd mindent tud a rokokó építészetről, de ez a hentesekre általában nem igaz. Ugyanígy elképzelhető, hogy egy operaénekesnő rajong a szumómeccsekért, de nem ez az általános. Biztos vannak elmés testépítők, de nehéz elképzelni, hogy edzés után Puskint tanulmányoznák, vagy számítógépes programokat írnának.

2011. okt. 14. 18:40
 17/50 A kérdező kommentje:
Most tényleg egy ennyire egyszerű kérdést is el kell magyarázni?:) Leírja, hogy a testépítők között is vannak okos emberek. Biztos, csak sztem nem olyan arányban, mint mondjuk a könyvtárasok között.
2011. okt. 14. 18:40
 18/50 anonim ***** válasza:
Szóval van véleményed, nagyon jó, és most mit vársz? Hogy értsünk egyet veled?
2011. okt. 14. 18:45
 19/50 dirtboy ***** válasza:
82%

jó a kérdés nyuszi,

azt hiszem nem is írok ehhez a kérdéshez inkább semmit mert úgysincs értelme,főleg ezek után.

2011. okt. 14. 18:52
 20/50 A kérdező kommentje:
Dilisnyúl, lebutítom neked, hogy megértsd, kérdeztem,hogy mi a véleményetek, gondoltam,hogy majd leírjátok. Ha neked ez nem megy, mert csak kötözködni akarsz, meg leírni,hogy erre a kérdésre nem lehet válaszolni, akkor vonulj el szépen, és válaszolgass más kérdésre. Hihetetlen, feltettem egy kérdést, ami nem bonyolult, de még ennek a megválaszolása is gondot okoz egyeseknek. Hogy tudtatok leérettségizni ?:D
2011. okt. 14. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!