Igaz a sztereotípia, mely szerint a testépítők nem túl okosak?
Nemnem. Én nem vagyok elfogult. (nincs okom rá)
Csak pölö eleddig zömében butának - vagyishát inkább egyszerű gondolkodásúnak mondható hentessel találkoztam. Egy pasim hentes volt. Kimondottan művelt és okos volt. Akkor hol (lenne) az igazság?
Ilyen alapon minden francia pasi búza, minden olasz üvöltözik, minden szőke maca csak a cipőkről tud beszélni (és ezt a végtelenségig lehetne folytatni).
Micsoda marhaság....
kolompár a.
18:14 azt hiszem meg is válaszolta helyettem,de Cyan válasza is jó.
Cyan
A sztereotípia általánosítást jelent, így valójában egyik sem igaz. Mégis az ember hajlamos általánosítani. Például attól, hogy a te hentes ismerősöd mindent tud a rokokó építészetről, de ez a hentesekre általában nem igaz. Ugyanígy elképzelhető, hogy egy operaénekesnő rajong a szumómeccsekért, de nem ez az általános. Biztos vannak elmés testépítők, de nehéz elképzelni, hogy edzés után Puskint tanulmányoznák, vagy számítógépes programokat írnának.
jó a kérdés nyuszi,
azt hiszem nem is írok ehhez a kérdéshez inkább semmit mert úgysincs értelme,főleg ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!