Hogyan tudnám kerekíteni a bicepszemet?
amigo ha jól emlékszem az konditermi edző de sok elég nagy testépítő is megfordult már itt.
ők már kezdenek eltűnni sőt legtöbbjük már nincs itt mert gondolom ráuntak a sok hülye kérdésre.de mondom majd tapasztalod ezt te is és másként állsz majd kérdésekhez.
sok sikert kívánok továbbiakban,és kitartást.
én írtam a lábad,azért írtam mert a 41es karhoz meg a magasságodhoz képest a megfelelő vastagságú lábbal együtt már olyan 74-75 kilónak kéne lenned.
ezért következtetek arra hogy a lábad vékonyabb és nincs arányban a felsőtesteddel.
az én kérdésem pedig az lenne hogy a bicepszről kérdezel akkor a fekvenyomást minek írod le?
ez kb. olyan mintha én azt kérdezném hogy hogy tudok javítani a vállamon mert nem elég kerek pedig 100kilóval guggolok.
nem bántásnak szánom csak máskor figyelj oda hogy mégis mit írsz.
Azért írtam a fekve nyomást,hogy tudjátok, nem vagyok olyan egyén aki "hú de kemény vagyok" "hú de keményen fogom holnap tolni" "hú 40 es karom lesz" mint egyes nagy pofájúak és csak szájuk van de körülbelül annyit értenek a gyúráshoz mint anyám.
Viszont az utóbbiban teljesen igazad van nincs még annyira kidolgozott combom,mivel nem rég kezdtem el, nem nagyon foglalkoztam vele mert hobbiból jártam ki edzeni, legalább is eddig úgy kezdődött,de ez bonyolult.l és hosszú történet.
Szóval keményen eltaláltad, hogyha nagyon ki lenne dolgozva a lábam akkor 74-75 kiló körül lennék. :)
Viszont utólag azt is meg tudtam hogy, a bicepszet igen is lehet formálni, kemény edzéssel és akarattal.Erről ennyit :) am köszönöm a válasokat.
Hát igen!énsem vagyok még arányban a lábaimmal sajnos.Amikor elkzdtem edzeni akkor még csak a felsőtestre összpontosítottam.Aztán mikor elkezdtem edzeni lábra is majdnem elsírtam magam h iylen gyenge...
Hála istennek már a sok edzés megtette hatását és kezdek arányos lenni.
De azt tegyük hozzá testépítő társaim h a felsőtestedet kígyúrod az igazi keménymunka a lábad!!!
persze itt is van kivétel mert van akinek genetikailag a lábai a fejletebbek nempedig a felsőteste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!