Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van értelme otthonra boxzsákot...

Van értelme otthonra boxzsákot szerezni és azt püfölni ha még sose boxoltam?

Figyelt kérdés
Meg kell tanulnom rendeset ütni, meg a kondimat fejleszteni hogy ne kelljen behúznom a fülem ha beszólogatnak
2011. okt. 2. 22:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
a másik meg hogy aki olyan nagy harcművész mint amilyennek te beállítod magad, annak nem kell kés hogy megvédje magát. ezen gondolkozzál el te kis hülyegyerek.
2012. jan. 15. 16:33
 22/30 anonim ***** válasza:
egy normális ember (aki már több éve űz egy küzdősportot) az nem arra megy hogy megölje a többit, hanem hogy megvédje magát másokkal szemben, de lehetőleg életben hagyni a másikat. ahhoz hogy megvédd magad, ku.rvára nem kell megölni a másikat. majd rájönnél ha a barátodat csinálnák ki, (nem téged, mert abból te már nem érzékelnél semmit). ha tényleg normális ember lennél és nem hazudoznál itt össze vissza, akkor nem az lenne a "képzeletbeli felfogásod" hogy aki rádtámad meg kell ölnöd. Mi vagy te? pitbull? mert hogy annyi eszed sincs az biztos, ha te tényleg olyan vagy mint amilyennek leírod magad. kis szerencsétlen senkiházi, aki ráadásul még hülye is, ez a legveszélyesebb párosítás az illetőre nézve...
2012. jan. 15. 22:26
 23/30 anonim ***** válasza:

mi A POKALIPSZIS folyik itt?

63%-os, te miről beszélsz? egy harcművésznek nem kell kés, meg vigyáz az ellenségére, nem öli meg mi? mondd már ezt egy katonának "hé figyu, te, kopasz, tudom lőnek de óvatosan lőjj vissza már hej"

hát kurvvára ki fog röhögni. a késharcosnak igaza van. egy részt utcán brutálisnak kell lenni, mert veled is brutálisak lesznek, más részt mivel kés ellen puszta kézzel nemigen lehet esélyesen harcolni.. ezért rohadtul szüksége van mindenkinek legalább 1-2 késre, plusz gyakorlatra.

kivéve a krav magásokat :D ők alapból istenek, ők megoldanak mindent.

2012. jan. 16. 08:28
 24/30 anonim ***** válasza:
Még jó hogy te nem ironozálsz Aczél :D
2012. jan. 16. 15:03
 25/30 anonim ***** válasza:
komoly témákban soha nem tennék ilyet :D
2012. jan. 16. 15:06
 26/30 anonim ***** válasza:

hát nem tudom én ezt nagyon nem hiszem hogy vigyázni kéne az ellenségre az régen rossz hozzáállás ha én valakit el akarok intézni akkor annak úgy kell fellépnie ,hogy tényleg elvegye a kedvem és ahhoz eléggé komoly dolgokat kell csinál , mert most oks behúz egyet ,de az ha nem olyan ,hogy jól törjön valami ha nem törekszik az ellenem védekező , hogy engem megsebesítsen akkor nem fogok leállni főleg ha tele megy adrenalinnal az agya az embernek az is tompítja rendesen a fájdalmat pont most volt nem rég hír hogy sportoló hogy elintézett egy gengsztert ha tényleg meg akarod oldani ,hogy leálljon a támadással akkor bizonyos szintig elkell menni ez akár gyilkolás is lehet ha az kell , mert ön védelem az úgy mond egy küldetés és az elsődleges objektív hogy magad megvéd és nagyon naiv felfogás az hogy két ütésből meglehet oldani , mert van amit meglehet oldani ,de van amit nem hát mondom ennél a példánál is a srác kapott nem keveset és kb azért ált meg a pali , mert a gengszter konkrétan lábon lőtte végül magát az önvédelem nem vicc , mint ahogy bevetésen a katonák se viccelnek .

Most mikor volt a bevetés amcsi katonáknál utsó elárulom ott dolgozókat is lelőttek és nem kellett egy katonának se bünhődni-e mert bevetésen volt és veszélybe volt az élete nem tudhatta eldönteni ki ellenség ki barát (remélem ez evidens ,hogy így megy akár még egy kommandós bevetésen is ,hogy a bevetési helyszínen a túszok közül sincs eldöntve ,hogy mindenki túsz ezért velük is óvatosan kell bánni. Tudom nagyon elsodróttam ,csak most hirtelen ez a pár példa jutott eszemre az önvédelemre .

2012. jan. 16. 15:41
 27/30 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon jót írtál.

nem kell egyetérteni, nem kell szeretni ezt de a világ így működik.

Aczél egyetértek veled is.

2012. jan. 16. 15:58
 28/30 anonim válasza:
az utcán ha trébe kerülök pont leszarom hogy mi baja lesz az ellenségnek azon vagyok hogy én jöjjek ki gyöztesen ha kell megölöm ha már ö is késsel vagy bármi más fegyverrel támad nekem...volt már hogy csunyán hátrányos helyzetböl is gyöztesen jöttünk ki 3 barátommal...meghátrálni sosem szabad inkább akkor vereség minthogy akárki elöl is meghátrálj ez örök utcai szabály!
2013. okt. 11. 01:57
 29/30 loresztosz válasza:
Ember...ne is figyelj az olyanokra akik olyasmiket mondanak hogy fizikai melos meg mittudom en kemenyebb mint egy harcmuvesz...a zsakolasnak nagy haszna van ha megszokod a zsakolast akkor egy atlagos emberrel jatszadozni fogsz.....lehet az akarmien fizikai munkas nagy erovel....
2016. szept. 22. 12:30
 30/30 loresztosz válasza:
Van ertelme a zsak utesnek hiaba mondjak sokan hogy az nem ut vissza...legalabb van amit uss es rugj,igy egy olyan embert aki dolgozik siman elversz...ha van zsakod meg ha az nem is ut vissza de te legalabb utod mas csoves emberek mit utnek?csak kapnak ennyi...
2016. szept. 22. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!