Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva látszik? Fontos.

Mennyi idő múlva látszik? Fontos.

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok 160 cm és 50 kiló...Nem vagyok kövér sőt a barátom szerint még vékony is vagyok...De hát lányok ti tudjátok,hogy sose felelünk meg magunknak tökéletesen...A lényeg az hogy a combom egy kicsit löttyedt vagy nem is tudom hogy irjam le...:) Először is azt szeretném megkérdezni és remélem tud valaki segiteni,hogy a futás a jobb erre vagy a biciklizés???És hogyha intenzivan csinálom akkor mennyi idő múlva fog látszani???A másik meg ha naponta megcsinálok 100 felülést akkor az is mennyi idő kell hogy észrevegyem a változást????Nem kocka hasat szeretnék csak,hogy szép feszes sima legyen...:)

Előre is köszönöm mindenkinek a választ!!!

2011. szept. 30. 03:09
 1/3 greeen ***** válasza:

a kérdésed full hülyeség amúgy ha gondolok irok rá olyan választ ,hogy ha futsz akkor 2 hónap 14 nap,ha bicózol akkor 5 nappal több kell hogy látszódjon.

a Valóság meg a következő!Ha nem diétázol rendesen vagyis nincs egy jól megválasztott étrended akkor semennyi idő múlva nem fog látszani.Ha viszont egy fasza,szénhidrátszegény,fehérjegazdag jól belőtt diétád van,akkor hasazás nélkül is lemegy a hasad és kikockásodik,a combod is vékonyodik stb stb.Ha a jól belőtt diéta mellé futsz ,vagy bicózol,illetve hasazol akkor 2-3 hónap múlva már szépen észreveszed a változást.

2011. szept. 30. 05:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a kérdésem miért full hülyeség,de azért megtiszteltél a válaszoddal...Nem tudom te hol láttad hogy én fogyni akarok vagy hogy egyáltalán diétázok!!!Egy szóval nem írtam sval nem tudom ezt te honnan vetted....Erősíteni akarok nem pedig fogyni...Az elején oda is irtam hogy hány kiló vagyok lehet összetévesztetted 70-el vagy nem tudom....Nem akarok fogyni se diétázni csak erősíteni a lábamat és sztem ehez semmi köze nincs ahz hogy mit eszek...
2011. okt. 1. 00:11
 3/3 greeen ***** válasza:
bocs de személyi edző vagyok de ha ilyen önfejű hülye vagy akkor azt csinálsz amit akarsz!Az hogy te 22 évesen még nem jöttél rá hogy elsődleges az étrend,bármit is csinálsz,és elhiszed a Tv-shopos zabálj amit akarsz és elég napi 10 perc a legújabb megvásárólható csodakütyüből arról sajna nem tehetek:( minden alakformálás alapja az étrend.És most figyelj!70-80% ban számít mit eszel.Ha te tömöd a fejed szénhidráttal,zsíros kajákkal,még ha vékonyabb típus is vagy,a löttyenet megmarad a combodon,mégha alatta némileg vastagodik is a nehézkesen fejlődő izomtól,mert xarul kajálsz!A Diéta nem feltétlen aszkéta életet jelent,talán sport mellett híznál is mellette mert izomra építenél és mivel szénhidrátszegényebben kajálnál és fehérjedúsabban,esetleg leégne a lábadról az a nem kívánatos zsír!De végülis a kaja tökmindegy szerinted
2011. okt. 1. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!