Egy magas 185cm-es embernek, jól áll ha kivan gyúrva? Ugy értem szebben néz ki mintha egy alacsonyabb ember van kigyúrva? Jobban látszik rajta?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 22:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek jol all. A masik, hogy 185cm miota olyan magas?
18f/193cm
2/7 anonim válasza:
Amióta vannak 172 centis emberek.
3/7 anonim válasza:
Hát jah, de a legtöbb 180-190. A magas meg 195+
4/7 anonim válasza:
Persze 800 évvel ezelőtt mindenki 150 centis volt és aki elérte a 165öt az már egy jeti troll über állat volt.
5/7 anonim válasza:
Kisebbségi érzésem lesz faffejek, hagyjátok abba ááááá
csak vicceltem :D
6/7 anonim válasza:
Egy magas embernek nehezebb dolga van nyilván, nagyobb kihívás, hogy "kigyúrja" magát. Mivel a nagyságból eredendően több a testtömege is (az esetek nagy többségében)ezért több tápanyagot is kell bevinnie a fejlődéshez. Fehérje+szénhidrát...stb.
Az alacsonyabb embereknek épp ezért könnyebb bejuttatni a kellő tápanyagot a fejlődéshez, a többi már genetika kérdése is.
Hogy szebben néz e ki, teljesen szubjektív dolog, talán feltűnőbb egy 200cm-es kidolgozott ember mint egy 165cm.
7/7 anonim válasza:
Az apám 184-186 cm között lehet és a bicepsze, válla, mellkasa meg még a lába is izmos azért, főként első kettő rész az izmos. Ő 75 kg. Mégis nézték az izomzata miatt 90-nek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!