Fiúúk! A magas, vékony, olyan Cameron Diaz alkatú vagy inkább az alacsonyabb, vékony, esetleg husis alkatú (pl Eva Longoria, Hilary Duff) lányok jönnek be jobban?
Én nő vagyok, de szerintem ezerszer szebb egy magas sportos karcsú nő (Cameron Diaz, Angelina Jolie, gabriella Spanic, heidi Klum, Giselle Bündchen)...stb
Mint az alacsony tömzsi galambok (pl. Hillary Duff, Kim kardashian).
Neeem, nem vagyok magas se és sportos se:P Sajnos:S
Meg azt se felejtsuk el, hogy a 180 alatti fiuk eleve probaljak programozni le az agyukat a magas lanyokrol, mert a donto tobbseg nem szeret alacsonyabb lenni. Szoval nyilvan nekik egy magas lanytol sokkal jobban tetszik egy alacsonyabb.
Ez pont olyan, hogy a magas lanyok donto tobbsege meg 185 cm alatti fiura parvalasztasi szandekkal alig nez ra, mindegy, hogy milyen helyes, vagy milyen teste van.
Ez van.
12:56 a kérdező "husis" alatt nem azt érti, hogy dagadt, hanem hogy nem sportos, hanem nőies, kissé husis (nem hájas):
pl. Scarlett Johansson
Hillary Duff
Kim Kardashian és Hayden Panetteire
Ilyen egy husis alacsony lány:
Ő Jennifer Love Hewitt, 159 cm magas és azért róla találni ilyen husisabb képeket a google-n is.
A starity.hu-n Hillaryról is vannak husisabb képek!
Köszi a válaszokat :)
És igen,az utolsó válaszoló jól látja,ilyenekre gondoltam.
Egyébként meg a kérdésben is ott volt hogy vékony!,esetleg husis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!