Csajok! Nektek mi a véleményetek a képen látható szőke, magas vékony fiúkáról? Na, elfogadnátok őt? Én elfogadnám őt, szívesen. :-DDD
Figyelt kérdés
Az ő neve Todd Hudson,a foglalkozása az modell,a Wilhelmina ügynökségnél...most olyan 20 éves körüli lehet.
Íme ő:
2011. márc. 3. 16:06
1/28 anonim válasza:
Tényleg modell alkat, jól néz ki, de arcra nem jön be. Nekem nem kéne. :D
3/28 anonim válasza:
olyan ezzel a hosszú hajjal mint 1 csaj.:)
4/28 anonim válasza:
a hosszú haját ha levágná rövidre, akkor okés.
így nagyon langyinak tűnik
5/28 anonim válasza:
undorodom a hosszúhajú pasiktól...
6/28 anonim válasza:
am úgy néz ki mint az angoltanárom...:D
7/28 anonim válasza:
pedig jók azok,de a férfiasabaknak jobban áll! Az kicsit olyan rosszfiús! :)
8/28 anonim válasza:
16:11-es
általában azért a srácok nem mindig foglalkoznak vele és így sokszor zsíros, csomós undorító... engem amúgy sem vonz... hosszú haja lányoknak legyen ne fiúknak.. bár a félhosszú azért elmegy:): [link]
9/28 anonim válasza:
Ezzel a sráccal az a baj, hogy ennek nem te kellenél, hanem a barátod.
10/28 anonim válasza:
amúgy ezektől a "modell" csávóktól viszolygok.
ezt a magamutogatást csak a b***k élvezik.nem vagyok irigy, mert lány vagyok, de nem tudnék egy olyan sráccal járni aki folyton a külsejével foglalkozik, még ha kvára jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!