Csajok! Nektek mi a véleményetek a képen látható szőke, magas vékony fiúkáról? Na, elfogadnátok őt? Én elfogadnám őt, szívesen. :-DDD
Figyelt kérdés
Az ő neve Todd Hudson,a foglalkozása az modell,a Wilhelmina ügynökségnél...most olyan 20 éves körüli lehet.
Íme ő:
2011. márc. 3. 16:06
21/28 anonim válasza:
Bocsi, de ezeket (amit te küldtél meg amiket egy válaszoló küldött) bottal sem merném megpiszkálni.... ijjjj..... Még egyszer bocsi, de tényleg...
22/28 anonim válasza:
Nem lenne rossz, ha:
- férfiasabb arca lenne
- lenne rajta szőr és nem csak az arcán!
23/28 anonim válasza:
24/28 anonim válasza:
7:56os pasik telitalálat :D pedig nem jönnek be a hosszú hajú pasik de ez O.O *nyálát csorgatja*
25/28 anonim válasza:
Háh, Christian Kanet énis imádom :D De a fent linkelt srác is jó :D
26/28 anonim válasza:
xDD tarzan...máh nemazért de nagyon langyinak tűnik ...én személy szerint undodrodom a hosszú hajú srácoktól
28/28 anonim válasza:
amm nekem csak a hajával van bajom, de túlélem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!