Kik tervezték innen fórumról a küzdősport "tournamentet"?
közeleg a tél, és mielőtt behúzódom a barlangomba, jó lenne összehozni valamit, új ellenfelekkel. gondolom sokakat érdekel, akkor pestiek aktiválják magukat, ne csak edzésen!
4. kerületben Farkas erdő adott. írjatok termet ha tudtok, de nem lehet tudni mennyi harcost érint, én a bérlést ezért nem javasolnám.
De ez most mégis mi lenne?
Kimennénk az erdőbe és megverjük egymást?
Kesztyűben vagy valami?
Szabály van-e?
gyakorlatilag küzdősportosan, tehát nem "megverés".
szabályokat minden meccs előtt a küzdő felek lebeszélik.
ha csak kesztyűben nyomod, vagy kesztyűs ellenfél ellen, akkor úgy, persze.
"szabály van-e?" kérdés tetszett :)
hát lehet szabályok nélkül is csinálni, de akkor én csak mint bíra megyek le. utálnám ha így egyetem vége előtt csuknának le :D
Beszállnék.
lakoipartelep@citromail.hu
Írjatok, ha lesz valami.
Gáspár, seikenvédőm még megvan, karatézhatunk.
hagyománya van, én mióta egyetemre járok (3. éve) és abbahagytam a nagyon sportszerű karatét, gyakorlok új ellenfelekkel, csak elég ritkán.
írj amikor úgy érzed alkalmas lenne! :)
Jájj ezt de szépen írtad:)
A seikenvédővel nincs gond,én a puszta kezes bunyót jobban szeretem(már a fejütés nélküli szab.rendszerben,pl. nálunk,kyokushinban,amúgy persze,kell kesztyű),meg az egésszel csak úgy szimplán az a gond,hogy én oda elmehessek,így 15 évesen szülőknek nem árt azért szólni,és egy ilyen kérdésre,hogy"elmehetek-e Pestre bunyózni,csak így egyedül" már most tudom a választ:D
Mondjuk szerencsére most jól tele vagyok versenyekkel,október közepével megkezdődik a "szezon",és még december elejére egy EB is benne van a pakliban.
De mondom,pár év múlva ha lesz ilyen lehetőség,nagyon szívesen;)
pár éven belül még nem akarok meghalni, és ha még nyersz is a versenyeken, nagyon várni fogom, hogy megküzdhessünk!
úgyhogy győzz, mert én nem leszek olyan kíméletes, mint az ellenfeleid ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!