Kik tervezték innen fórumról a küzdősport "tournamentet"?
közeleg a tél, és mielőtt behúzódom a barlangomba, jó lenne összehozni valamit, új ellenfelekkel. gondolom sokakat érdekel, akkor pestiek aktiválják magukat, ne csak edzésen!
4. kerületben Farkas erdő adott. írjatok termet ha tudtok, de nem lehet tudni mennyi harcost érint, én a bérlést ezért nem javasolnám.
Helló Aczél kolléga! :D
Bökő használata engedélyezett a viadalon? (Tudod, ismersz, filézni támadt kedvem XD) Vagy csak kizárólagosan pusztakézzel alkotunk? Akkor sincs gáz, megoldom én úgyis valahogy.
És bizony igaz közeleg a tél, nem aludhatunk téli álmot, menjünk ki a hóra és mehet a dara.
Késes Krisz
Az alábbi stílusok részt vehetnek a küzdelemben?
- Judo (cselgáncs)
- Karate (kyokushin, ashihara, shotokan, wado-ryu, goju-ryu ..stb)
- Birkózás (kötöttfogású és szabadfogású)
- Taekwondo (ITF és WTF)
- Kick-Box
- Ökölvívás
- Kung-Fu (shaolin, wing chun, choy li fut, wudang...stb.)
- Brazil Jiu-Jitsu
- Ju-Jitsu (tradicionális japán)
- Krav Maga
- Defendo
- Muay Thai (thai boksz)
- Aikido
- Savate (francia boksz)
- Capoeira
- Kempo ( ezen belül a különböző alstílusok)
- Sambo
- Sumo (szumó)
- Tai Chi
- K1
- MMA
- és végül, de nem utolsó sorban a Paraszt/kocsma/utcai/futball huligán bunyó. :D
a szumóst még egy sörre is meghívom, ha kiáll velem!
Krisz, hol voltál írtam messengeren, megkapod az offline üzeneteket? késre nem mondok semmit, ha hozol tompa fém kést, esetleg van több is, akkor mehet azzal, aki beleegyezik. hogy a f.aszba ne? :D én tuti kiállnék :) csak hát jól nem járnék vele fizikai állapotmegőrzésem szempontjából.
de azt mondom, ha valaki kendózik, hozzon shinait oszt puszta kéz vs. bambusz! Krisz a katonai ásót is hozd, mert azért ha úgy alakul, már látom lehet földelni kell.
Bocsi Aczél, nem voltam fenn msn-en, majd meglesem az üzeneteket!
Kedves 08:23-as válaszoló felsoroltál egy rakás stílust. Mi ez? Harcművészetek Nagytornája? :)
Ja ha már fegyveres harc is szóba jött, akkor:
Kendósok, vívók, escrima-sok, iaidó-sok, kenjutsu-sok, ninjutsu-sok, kobudo-sok, kung-fusok, aikidósok is hozzhatnak, bokkent, életlen katana-t, wakizashit, tanto-t, tradicionális kínai kardokat, nunchaku (két vagy három részest), botot (bo, hambo, jo...stb.), késeket (életlent és tompát!), kusari-gama-t , shinai, mindegy mit.
Ja a capoeirások, ha akarnak borotvát hozni akkor csak életlent, vagy fából készült másolatot (bár ilyen tudtommal nincs boltokban, de lehet csinálni könnyen)
Késes Krisz
kikészítek kárpitnak bármilyen lándzsa vívót..
kicsit túlzás, hogy sza.r hírek tömkelege jött ma, és úgy igazán idegesnek sem érzem magam, (pic.sába ez a lelki nyugalom) de Krisz.. hogy is szoktad mondani? ku.rvára kifiléznék hazafelé pár kravmagást. de akkor nem kéne többet inni.. hogy el.baszták ezt a napot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!